x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 24 octombrie 2014. Luna Nouă oferă Capricornilor șansa unui nou început, cu speranțe și planuri de viitor

Horoscop zilnic, vineri, 24 octombrie 2014. Luna Nouă oferă Capricornilor șansa unui nou început, cu speranțe și planuri de viitor

23 Oct 2014   •   20:18
Horoscop zilnic, vineri, 24 octombrie 2014. Luna Nouă oferă Capricornilor șansa unui nou început, cu speranțe și planuri de viitor
Berbec 
Eclipsa de Soare ce se produce astăzi afectează sectorul relaţiilor intime dar şi afacerile cu implicaţii financiare aflate în parteneriat cu altcineva. Se cere o analiză atentă a ceea ce îţi doreşti, a ceea ce îţi este benefic şi puterea de a te desprinde de oameni şi situaţii care nu te împlinesc din diverse motive. Controlul emoţional este tentaţia cea mare, la care e indicat să renunţi. 

Taur 
Toate aspectele parteneriale, fie personale, fie legate de alte tipuri contractuale sunt aduse în atenţie de Luna Nouă şi într-un fel sau altul vor presupune o transformare. Nu mai sunt acceptate jumătăţile de măsură şi doar cele ce promit un angajament serios şi implicare emoţională totală vor avea şansă de a trece proba acestui moment, de aceea, e recomandat să renunţi la ataşamente nesănătoase. 

Gemeni 
Dacă până acum nu ai realizat ce e necesar să schimbi în mediul tău de lucru sau chiar în privinţa programului zilnic, Luna Nouă îţi oferă oportunitatea să renunţi la ceea ce nu te mai reprezintă, optând pentru acţiuni sau job-uri în care să faci ceea ce-ţi doreşti şi să te implici cu tot sufletul. Din punct de vedere al sănătăţii, profită de acest răstimp pentru a urmă un program de detoxifiere. 

Rac 
Eclipsa de Soare are loc pentru tine în sectorul creativităţii. Caută în interiorul tău acele talente ce se cer scoase la lumina, în care să investeşti toată pasiunea ta. Este un răstimp favorabil conceperii unui copil sau măcar experimentării mult mai profunde a relaţiei cu persoana iubita. Oricât de intense vor fi emoţiile, nu încerca să obţii siguranţă, ci lasă-te mai degrabă condus de intuiţie. 

Leu 
Chestiunile legate de familie vor necesită o privire mult mai atentă odată cu realizarea fenomenului de Luna Nouă. Poate avea loc pentru tine o redefinire a gradului de implicare faţă de cei dragi dar şi a confortului interior vis-a-vis de privirea în faţă a problemelor trecute până acum cu vederea. Totul se rezumă la ceea ce-ţi doreşti cu adevărat şi la ce eşti dispus să renunţi. 

Fecioara 
Cum Luna Nouă înseamnă începuturi iar Scorpionul, semnul în care are loc, sfârşituri, este de înţeles că ai şansa de a te reinventa atât din punct de vedere al stilului de comunicare cât şi a domeniilor de cunoaştere, frecvent din zona ezoterică, pe care vrei să le explorezi în profunzime. Relaţia cu fraţii, unele rude sau prieteni de suflet, poate atinge un alt nivel, deci primeşte noile experienţe cu deschidere. 

Balanţă 
Sectorul valorilor tale, interioare sau materiale, este scos la rampă odată cu Luna Nouă, ceea ce te provoacă să iei măsuri curajoase. Ai şansa să-ţi gestionezi cu mult mai multă atenţie sectorul financiar, să scoţi la suprafaţă resurse pe care nici nu bănuiai că le ai. Relaţional, lecţia constă în găsirea puterii interioare, a valorizării personale, indiferent de tipul de partener pe care alegi să-l ai alături. 

Scorpion 
Eclipsa de Soare şi Luna Nouă te vizează în mod direct, producându-se chiar în semnul tău zodiacal. Şi, cum transformarea, reinventarea şi urmărirea cu pasiune a ceea îţi doreşti din suflet sunt trăiri familiare pentru tine, ar trebui să priveşti acest moment ca pe şansa unui nou început în forţă. Provocarea constă în gestionarea optimă a gradului de implicare emoţională şi a nevoii stringente de a fi în control. 

Săgetător 
Este momentul în care poţi demara un binevenit proces de vindecare psiho-emoţională, în care să scoţi la lumina tensiunile mai ales de natură relaţională, detaşându-te de ele. Procesul nu este tocmai comod, e nevoie de introspecţie, de confruntarea cu trăiri intense şi ataşamente, dar cu siguranţă te va ajută să faci loc pentru alte experienţe. Intuiţia are un rol major, deci ţine cont de aceasta. 

Capricorn 
Luna Nouă reprezintă şansa unui nou început privind modul cum alegi să-ţi reconfigurezi speranţele şi planurile tale de viitor. Cuvintele cheie sunt implicare cu toată fiinţa, pasiune şi dorinţa de a înfruntă cele mai ascunse laturi ale firii umane. Inclusiv în relaţia cu prietenii, criteriile definitorii de selecţie vor fi sinceritatea totală precum şi capacitatea de a te baza oricând pe aceştia. 

Vărsător 
Cariera şi statutul tău social sunt aduse în atenţie astăzi de fenomeul de Luna Nouă. Nevoia de a fi stăpân pe situaţie va implică şi multă încărcătură emoţională fiindcă cel mai probabil eşti ataşat sufleteşte de proiectele pe care le vizezi. Dacă există relaţii şi parteneriate care nu merg, lasă-le în urmă şi caută-le pe acelea care te ajută să-ţi realizezi obiectivele personale. 

Peşti 
Explorarea unor moduri noi de a vedea şi înţelege lumea precum şi depăşirea zonei tale de confort sunt sectoarele vizate de Luna Nouă dar şi de eclipsa de Soare. Ai ocazia de a studia subiecte ce te pasionează, de a călători, reformulându-ţi reperele de gândire. Sunt favorizate relaţiile cu străinătatea dar e indicat să te laşi purtat de noul curent decât să încerci să programezi în detaliu orice demers. 

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×