x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Apr 2014   •   19:21
Horoscop zilnic, vineri 25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
O zi în care alegi să aloci mai mult timp meditaţiei, va fi o soluţie potrivită pentru astăzi. Sensibilitatea, capacitatea de a fi empatic au o latură pozitivă pe care trebuie să ştii să o foloseşti. Astfel, înţelegerea stărilor tale emoţionale dar şi a naturii umane, în general, pot fi dublate de conştientizarea potenţialului tău dar şi a situaţiilor care-ţi sunt cu adevărat profitabile.

Taur
Implicarea în grupuri care au ca scop acţiuni caritabile poate fi fructificată astăzi la maxim, completând dorinţa ta de a ajuta cu asumarea responsabilităţilor care implică asemenea activităţi pe termen lung. Atâta timp cât te implici cu tot sufletul, ai puterea de convingere necesară astfel încât să cooptezi ajutoare de nădejde şi să oferi un exemplu de atitudine civică.

Gemeni
Astăzi eşti deosebit de prietenos şi de receptiv la nevoile celorlalţi în felul tău de a interacţiona, fapt ce-ţi poate atrage simpatii sincere. De fapt, întreţinerea unor bune relaţii, mai ales cu cei de la serviciu, are că rezultat găsirea de soluţii la orice problema şi eficientizarea activităţii tale. În plus, controlul bun al emoţiilor te ajută să te axezi doar pe ceea ce e important.

Rac
Dispoziţia visătoare, receptivă, dar şi plină de optimism poate atrage atenţia unor admiratori de pe meleaguri străine sau în cursul unei deplasări în afara ţării. Însă, dornic de stabilitate şi de parteneri responsabili, vei găsi puterea de a nu te lăsa prea uşor atras de chemările romantice care nu par a avea consistenţă în spatele unei imagini atrăgătoare.

Leu
Ai ocazia astăzi să-ţi conştientizezi adevăratul tău potenţial creativ, dar şi de a trece peste eventuale anxietăţi legate de şansele tale de reuşită. Receptivitatea crescută la stările celor din jur te poate ajuta să evaluezi corect adevăratele intenţii ale colaboratorilor şi să acţionezi diplomatic. Te poţi baza pe fler în afaceri, mai ales în cazul investiţiilor pentru căminul personal.

Fecioara

Astăzi eşti deschis către relaţionare, atât cu partenerul de cuplu cât şi cu prietenii. Fii atent doar să nu trezeşti suspiciuni sau alţii să te înţeleagă greşit cu atitudinea atât de prietenoasă şi binevoitoare. Îţi poţi face o idee mai clară despre ce vrei să studiezi, îţi asumi efortul pe care-l presupune şi te avânţi cu încredere. Domeniul artistic este cel mai inspirat.

Balanţă
Traversezi o perioadă agitată dar efortul de a întreţine bune relaţii cu colegii şi de a face tu primul pas către ei îţi vor aduce admiraţie şi spor în demersurile tale. Fii mai înţelegător cu cei din jur, fiecare având problemele proprii. Responsabilităţile zilnice sunt tratate cu seriozitate dar oboseala se instalează uşor, deci fii atent la semnalele corpului şi ia atitudine.

Scorpion
Chiar dacă îţi asumi un rol foarte serios în relaţia ta de cuplu, asta nu te poate împiedica să fi cuprins de o stare candidă. Cum rutina nu este punctul tău forte astăzi, lasă-te condus de inspiraţie şi de dispoziţia ludică sau bucură-te din plin de relaţia pe care o ai cu copiii tăi. Stabileşte care-ţi sunt priorităţile şi vezi cum poţi face că acestea să-ţi aducă mai multă satisfacţie.

Săgetător
Activităţile casnice dar şi mai multă dedicare celor din familie pot fi centrul tău de interes astăzi, fiind dispus să le fii mai mult timp alături. Încurajează-i cu optimismul tău molipsitor, astăzi având şi argumente întemeiate pentru a le garanta reuşita. De asemenea, este un moment bun pentru a lămuri starea bugetului familiei, dar şi a bunurilor aflate în comun.

Capricorn
Astăzi percepi mai uşor stările celor din jur şi, cunoscându-le intenţiile, vei face tu primul pas către cei sinceri şi bine intentionaţi. Conştient de simţul tău artistic, te poţi baza pe o exprimare plină de sensibilitate, atât în discuţiile purtate, cât şi în manieră scrisă. Altruismul şi dorinţa de a te implica în activităţi în cadrul comunităţii tale pot convinge, cooptând ajutoare.

Vărsător
Asumarea angajamentelor şi a unei atitudini responsabile, atât acasă cât şi în mediul profesional, te ajută să devii mai atent cu bugetul dar şi să identifici căi inedite de a furniza venituri suplimentare. Important este să-ţi conştientizezi potenţialul şi să ştii să te valorifici mai mult, axându-te pe domeniile cu adevărat esenţiale din viaţa ta unde să te dezvolţi.

Peşti

Cu această dispoziţie fermecătoare şi capabilă de empatie eşti cea mai potrivită persoană pentru lucrul cu oamenii, având răbdare să te implici la modul concret şi serios în rezolvarea lucrurilor mărunte dar şi a proiectelor pe termen lung. Iar dacă îţi cauţi un job în domeniu, ai toate şansele să convingi. Chiar dacă azi eşti mai mult pentru alţii, fă-ţi timp şi pentru propria persoană.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×