x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 28 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 28 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Iun 2013   •   19:45

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
O zi cu Luna în Peşti, numai bună pentru a sta departe de agitaţia lumii şi de a observa ce se întâmplă fără să te implici concret. E posibil să fii pus faţă în faţă cu consecinţele unor alegeri şi acţiuni, iar dacă acestea nu-ţi plac, e o ocazie să faci alegeri diferite. În orice caz, astăzi e indicat să alegi conjuncturile care-ţi fac bine şi mediile în care te simţi confortabil. Oferă-ţi ceva mai mult timp pentru meditaţie şi relaxare şi stai departe de conflicte, mai ales spre seară.
 
Taur
Astăzi se pot îndulci unele relaţii de prietenie, prin rediscutarea unor neînţelegeri cu empatie şi generozitate. Pe de altă parte, fii atent la alegerile imprudente şi pripite în ce priveşte investiţiile şi cheltuielile. Există confuzie în această zonă şi rişti să te alegi cu pierderi de tot felul. De asemenea, nu este cea mai bună zi pentru a da bani cu împrumut şi nici pentru strategii financiare pe marginea unui proiect.

Gemeni
E posibil să experimentezi confuzie, nerăbdare şi chiar impulsivitate, mai ales în ce priveşte zona profesională şi a relaţiilor cu persoane autoritare, tocmai de aceea e important să-ţi canalizezi energia în direcţii constructive. E indicat să fii deschis şi, în loc să dai verdicte, să-ţi pui întrebări clare. Asta te va ajută să găseşti soluţii dincolo de ceea ce ţi-ai putea imagina şi să vezi oportunităţi frumoase de creştere şi evoluţie.

Rac
Ai sentimentul că orice este posibil acum pentru ţine. Ţi se lărgeşte orizontul, se schimbă percepţii, scapi de nişte clişee de comunicare şi de convingeri rigide, iar asta contribuie mult la îmbunătăţirea stării tale de spirit. Începi să înţelegi şi să accepţi că nu există noroc şi că acesta este, de fapt, lucrarea fiecăruia. Totuşi, în ce priveşte zona materială, nu e indicat să te laşi dus de val şi să faci alegeri pripite, întrucât aici încă e nevoie de răbdare şi timp să se aşeze lucrurile.

Leu
Luna prezentă în Peşti îţi accentuează latura sensibilă şi empatică, îţi poate aduce daruri providenţiale, dar îţi poate dezvălui şi adevăratele intenţii ale unor “prieteni” sau persoane din anturajul apropiat. Astăzi e bine să fii atent la mesajele subtile, la ce simţi, la semnalele organismului şi chiar la vise. Ţi se pot revela o serie de adevăruri şi soluţii, mai ales în ce priveşte relaţiile care contează, dacă eşti dispus să te asculţi şi să-ţi acorzi timp pentru introspecţie.

Fecioara
Te afli într-o perioadă în care este posibilă reactivarea unor relaţii şi aspiraţii din trecut. Se pot relua, aşadar, fie discuţii lăsate neterminate, fie relaţii care s-au răcit din diverse motive. De dată această, ai ocazia să priveşti totul prin lentile noi, să aduci o altă viziune, mai constructivă, în aceste relaţii. Un proiect început cu multă vreme în urmă, poate fi continuat, cu idei noi şi făcând ajustările necesare.

Balanţă
Nu e indicat să te speteşti muncind, de altfel Luna în Peşti e destul de abilă în a-ţi distrage atenţia de la responsabilităţi şi sarcini. Însă e o zi excelentă pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a descoperi noi unghiuri din care să priveşti rutina zilnică, activităţile în care te tot implici de multă vreme, sarcinile fără număr pe care ţi le-ai asumat. E timpul să schimbi ceva pentru a face că lucrurile să curgă cu mai multă uşurinţă.

Scorpion
Creativitate din plin, inspiraţie, drag de oameni şi de proiectele tale. Sentimentul care predomină este recunoştinţa îndreptată către cineva anume sau către oameni care ţi-au marcat existenţa, într-un fel sau altul. În altă ordine de idei, este o perioada de revizuire a filozofiei de viaţă şi a dorinţelor. E momentul să te uiţi mai atent la detalii, la unele credinţe şi puncte de vedere, şi să faci schimbările benefice renunţând la unele dintre ele. De asemenea, se pot rediscuta reperele cadrului oficial în ce priveşte o relaţie.

Săgetător
Te afli într-o perioadă de reconfigurare a priorităţilor legate de finanţe, investiţii, cheltuieli. Mai ales că acum se ia în discuţie “agenda” familiei şi aveţi o serie de planuri şi proiecte în comun pentru următoarea perioadă. Aşadar, e bine să fii receptiv la propunerile celor dragi, şi în acelaşi timp atent la partea pragmatică a situaţiei prezente. Pot apărea întârzieri legate de bani dar, în acelaşi timp, e posibil că să se soluţioneze o problema financiară, când şi cum te aştepţi mai puţin.

Capricorn
Graba strică treaba. Nerăbdarea, impulsivitatea şi tendinţa de a te ocupa de mai multe treburi în acelaşi timp, duce la greşeli pentru repararea cărora consumi exact acelaşi timp pe care credeai că l-ai câştigat. Aşadar, astăzi ia lucrurile pe rând şi nu încerca să o iei pe scurtătură, mai ales la serviciu şi în relaţiile cu colegii. Pe de altă parte, astăzi e posibil să reiei nişte discuţii cu partenerul de viaţă sau de afaceri, pentru a lămuri nişte neînţelegeri.

Vărsător
Luna în Peşti te îndeamnă să-ţi îndrepţi atenţia către resursele interioare de care dispui şi pe care le poţi împărtăşi lumii. Există ceva ce faci cu uşurinţă, un talent pe care nu l-ai exploatat suficient sau deloc? Acum e momentul potrivit pentru a-l recunoaşte şi a-l valoriza. Prosperitatea este în strânsă legătură cu modul în care ştii să te livrezi lumii. Prin urmare, dacă rezultatele prezente nu te satisfac, vezi ce ai putea schimba în alegerile şi acţiunile tale.

Peşti
Cu Luna în zodia ta, astăzi eşti extrem de senzitiv şi empatic. Pur şi simplu ştii ce nevoi au ceilalţi, ce simt, fără să spună un cuvânt. Totuşi, nu uită de tine şi de nevoile tale, altfel rişti să consumi toată energia îndreptându-ţi atenţia doar către exterior. În familie, poţi primi reproşuri sau te confrunţi cu nemulţumirile celor dragi. Foloseşte-ţi înţelepciunea şi caută calea de comunicare adecvată, cu empatie şi îngăduinţă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic