x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 31 octombrie 2014. Săgetătorii își susţin cu îndrăzneală punctele de vedere

Horoscop zilnic, vineri, 31 octombrie 2014. Săgetătorii își susţin cu îndrăzneală punctele de vedere

30 Oct 2014   •   19:17
Horoscop zilnic, vineri, 31 octombrie 2014. Săgetătorii își susţin cu îndrăzneală punctele de vedere
Berbec 
Astăzi este o zi potrivită pentru socializare şi frecventarea acelor cercuri unde îţi poti face cunoscute ideile îndrăzneţe sau unde te poţi inspira, fiind favorizate contactele şi negocierile cu persoane ce îţi facilitează promovarea capacităţilor creative. Atâta timp cât te menţii detaşat din punct de vedere emoţional, nu sunt şanse ca alţii să profite de dispoziţia ta generoasă. 

Taur
Nevoia ta de popularitate se poate face astăzi simţită dar în spatele independenţei afişate, cauţi mai mult ca de obicei susţinerea familiei dar şi să fii sigur de seriozitatea şi implicarea partenerilor tăi. Nu este cazul să te îndoieşti de capacitatea de a găsi modalităţi inovative pentru orice problemă sau de puterea ta de convingere, doar trebuie să-ţi asculţi mai atent intuiţia. 

Gemeni
Încă de dimineaţă e posibil să nu te poţi conforma rutinei de la locul de muncă, cu atât mai puţin încercărilor de a fi controlat. În schimb, îţi poţi folosi cu succes, mai ales în preajma prietenilor nonconformişti, abilitatea de a jongla cu idei abstracte şi de a-ţi face cunoscută cultura prin schimburi captivante de idei. Ai grijă însă ca alţii să nu profite de generozitatea cu care oferi idei originale. 

Rac

În dragoste, astăzi nu este o idee tocmai bună să-ţi reprimi exprimarea emoţiilor sau să încerci să-ţi intelectualizezi trăirile sufleteşti. Cel mult, acest lucru ţi-ar uşura aflarea unor motivaţii mai puţin vizibile. În sfera profesională însă, o anume detaşare şi folosirea intuiţiei s-ar putea să te avantajeze în valorificarea diverselor oportunităţi. Financiar, fereşte-te de extravaganţe. 

Leu
Astăzi, deşi eşti preocupat îndeosebi de relaţia cu partenerul de cuplu, există predispoziţia unor neconcordanţe între modul fără constrângeri în care acesta o vede şi nevoia ta de angajament, de siguranţă emoţională. Fii deschis să experimentezi alături de persoana iubită, să îţi testezi limitele, fiindcă nu ştii niciodată ce suprize şi ce lecţii de viaţă îţi pot oferi aceste momente. 

Fecioară
 
Nu te sfii să-ţi faci cunoscute ideile printre colegii de serviciu, cu atât mai mult cu cât nu se încadrează în normele clasice. S-ar putea chiar să fie utile mai mult decât crezi, însă pot exista şi cârcotaşi, de aceea ar fi indicat să nu îţi cenzurezi instinctul mai ales în chestiunile finaciare. Acordă atenţie pauzelor de relaxare, mai ales dacă ai probleme de circulaţie în zona picioarelor. 

Balanţă
Permite-ţi să fii relaxat şi puţin altfel în relaţia cu persoana iubită dar şi cu copiii, încercând să ieşi astăzi din zona ta de confort. Dacă în privinţa banilor eşti motivat să-ţi rotunjeşti bugetul şi să investeşti în folosul familiei, mergi cu încredere pe mâna inspiraţiei creative şi pe capacitatea de a face faţă provocărilor partenerilor de afaceri la care poate nici nu te-ai fi gândit. 

Scorpion
Astăzi poţi avea în vedere să petreci mai mult timp acasă şi astfel să lucrezi sau să te dedici pe îndelete subiectelor de studiu care te pasionează, chiar dacă ai proiecte la serviciu aparent prioritare. Cu cât îţi exprimi ideile mai convingător, cu atât sunt şanse să fie luate în considerare. În plus, ai ocazia să ieşi din rutina cotidiană propunând celor dragi soluţii inedite la cele mai banale probleme. 

Săgetator
Nu rata astăzi ocazia să ieşi din zona ta de umbră şi să-ţi susţii cu îndrăzneală punctele de vedere. Cu siguranţă ai idei cât se poate de originale şi vederi progresiste, nefiind cazul să le laşi să se irosească de teama că nu vor fi apreciate. Din contră, vor fi destui cei ce vor putea beneficia de pe urma cunoştinţelor tale. Se anunţă o zi cu multe întâlniri, drumuri şi discuţii, dar în final o vei aprecia. 

Capricorn 
Eşti deschis către noi abordări în sectorul financiar, te poţi ajuta inclusiv de sugestii neaşteptate din partea familiei, însă ar fi indicat să fii atent la tendinţa de a te încrede mai mult decât e cazul în partenerii tăi de afaceri sau în relaţia cu băncile. Puţină precauţie nu îţi strică, mai ales că traversezi o perioadă în care triezi oamenii din jurul tău tocmai pe criteriul principal al încrederii. 

Vărsător
Ţelurile pe care le urmăreşti cu atâta determinare au totuşi nevoie de mai multă implicare din partea ta, de asumarea unor angajamente ce poate ţi se par restrictive. Nu îţi lipseşte viteza bună de reacţie, replica inspirată la momentul potrivit, însă ar fi de preferat să nu cauţi neapărat confirmare de la partenerii tăi. Luna este astăzi în semnul tău, deci profită de energie şi de ideile vizionare. 

Peşti 
Poate mai retras din tumultul cotidian, astăzi este indicat să dedici timp meditaţiei şi oricărei acţiuni care îţi oferă şansa de a te echilibra la capitolul încrederii de sine şi a valorii ideilor în care crezi. Însă dacă vei avea ocazia să ajuţi, să te implici în demersuri cu scop umanitar, fii atent dacă aceste cauze merită efortul tău, atât din punct de vedere fizic cât şi financiar. 

Astrolog Ana Ozsvath   
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI

ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop felicia