x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 5 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 5 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Iul 2013   •   20:19
Horoscop zilnic, vineri 5 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Luna aflată în Gemeni activează zona comunicării şi este de bun augur pentru orice demers care vizează transmiterea unor informaţii, negocieri, conversaţii pe marginea unui proiect. De asemenea, poate fi un bun prilej pentru lămurirea unor neînţelegeri în relaţia cu copiii sau cu persoana iubita. Practic, puterea stă în cuvânt astăzi şi, folosindu-l cu inteligenţă, nobleţe şi generozitate, poţi produce rezultate minunate în tot ce îţi propui.

Taur
Pentru tine, această zi poate aduce surprize plăcute în ce priveşte zona finanţelor. În mod neaşteptat, poate apărea inspiraţia sau vezi oportunităţi care erau de mult timp sub ochii tăi. E timpul să îmbrăţişezi noi mijloace de câştig şi noi culoare de manifestare a potenţialului creator. Cineva din familie joacă un rol major în alegerile pe care le faci, prin suportul oferit sau inspirându-te prin rezultatele sale.

Gemeni
Cu Luna în semnul tău zodiacal, implicată într-o configuraţie astrală care stimulează originalitatea şi creativitatea, astăzi eşti provocat să îmbrăţişezi o viziune nouă. Fie că e vorba de proiectele şi aspiraţiile tale, fie că e vorba despre unele relaţii, astăzi le poţi aborda într-un mod inedit. Cu cât eşti mai dispus să păşeşti în necunoscut, cu atât sunt mai mari şanse să trăieşti experienţe frumoase şi să te bucuri de sprijin din toate părţile.

Rac
În continuare, Luna în Gemeni sugerează că discreţia este extrem de preţioasă acum. Cu alte cuvinte, indiferent câte idei îţi vin şi ce intenţii ai, împărtăşeşte-le doar acelor oameni în care ai deplină încredere. În acelaşi timp, fii atent la mesajele care se află în spatele cuvintelor şi gesturilor unor oameni, şi foloseşte-le înţelept. Acum e mult mai important să înţelegi ce se întâmplă în cercurile din care faci parte, decât să acţionezi fără a avea toate detaliile.

Leu
Luna în Gemeni se află în relaţie armonioasă cu Venus în Leu, prin urmare ziua de astăzi îţi poate aduce experienţe frumoase şi ipostaze benefice, prin intermediul prietenilor. În acelaşi timp, e posibil să dai la pace cu cineva, să lămureşti nişte neînţelegeri sau să capeţi o nouă percepţie despre nişte relaţii. Astăzi poţi privi cu mai multă uşurinţă şi cu o oarecare detaşare, imaginea de ansamblu a oricărei situaţii prioritare. Asta te ajută să o şi transformi.
 
Fecioara
Oricât de mult tânjesti după siguranţă şi stabilitate, se pare că încă eşti nevoit să fii flexibil şi să te adaptezi la schimbările care nu încetează să apară. Totuşi partea bună este că schimbările sunt benefice şi necesare, aşa că e în avantajul tău să le accepţi şi îmbrăţişezi. Spre exemplu, astăzi poţi avea parte de surprize în zona carierei. Lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta, chiar de la o ora la alta.

Balanţă
Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce deschidere, o lărgire a orizontului, încredere în viitor. Fie primeşti veşti bune, eventual din străinătate, fie intri în posesia unor informaţii utile sau te loveşte, pur şi simplu, inspiraţia, cert este că astăzi poţi coti într-o direcţie luminoasă. Se pot schimba nişte puncte de vedere, pot apărea oportunităţi sau oameni providenţiali, astfel că totul pare să facă parte dintr-un sincron universal perfect.

Scorpion
Cu Luna în Gemeni, frumos aspectată în zona resurselor altora, astăzi ai putea primi din partea altora mai mult de cât ai cerut şi decât te aştepţi. Asta doar dacă eşti dispus să laşi lucrurile în ritmul lor, să renunţi la orice formă de control şi să fii gata să schimbi abordarea unor parteneriate, relaţii, afaceri. E posibil să primeşti inclusiv finanţare pentru un proiect profesional sau o suplimentare a fondurilor alocate.

Săgetător
Surprizele continuă, de dată această în sfera relaţiilor sociale şi a parteneriatelor. Dacă zilele trecute ai experimentat schimbări, astăzi primeşti inspiraţia necesară pentru a te adapta, abordând diferit lucrurile, cu soluţii şi idei noi. Eşti sprijinit în tot ce faci, de partenerul de viaţă şi de alţi oameni cu care colaborezi. Aşadar, fii receptiv la mesajele primite şi la ideile pe care ţi le împărtăşesc oamenii din preajmă.

Capricorn
Ziua de astăzi este excelentă pentru a te ocupa de sarcini profesionale, însă ar fi bine să fii flexibil şi să te adaptezi cu uşurinţă, din mers, la schimbările care apar. Inventivitatea şi creativitatea te ajută să descoperi noi mijloace de punere în scenă a unor idei, de a te pune în serviciu şi a obţine rezultatele dorite. Este o perioadă favorabilă din punct de vedere al relaţiilor şi proiectelor, eşti susţinut astral în toate demersurile care vizează atingerea unor scopuri mai vechi.

Vărsător
Reuşeşti să priveşti mai senin viaţa cu toate aspectele ei. Eşti mai optimist şi mai deschis către a găsi puncte convergente cu partenerul de viaţă, cu copiii şi cu alţi oameni pe care-i iubeşti. În zona muncii, există încă instabilitate, datorată schimbărilor, răzgândirilor, noilor viziuni şi percepţii. Cu toate acestea, eşti într-un moment de ascensiune şi consolidare a carierei, prin urmare, ai încredere în tot ce se întâmplă şi fii atent la ideile şi oportunităţile care se ivesc.

Peşti
Tu ar fi bine să dedici această zi pentru tine şi sufletul tău. Să faci ce-ţi place, să-ţi petreci timpul cu oameni lângă care te simţi în largul tău, în medii familiare şi dragi ţie. În felul acesta, îţi vei accesa foarte uşor puterea interioară şi inspiraţia, astfel încât să capeţi claritate în privinţa activităţilor în care merită să te implici de acum încolo. E posibil să capeţi o nouă viziune asupra unor proiecte sau să identifici noi mijloace de exprimare şi manifestare.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic