x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 7 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 7 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna in Gemeni te stimuleaza in zona comunicarii si a gandirii. Mentalul tau este foarte activ, esti foarte analitic si acorzi atentie sporita celor mai mici detalii. Esti destul de greu de multumit, manifesti criticism, fapt care ti-ar putea atrage antipatia colegilor de serviciu sau a subalternilor. Drumurile cu masina necesita atentie si prudenta.

Taur
In ceea ce te priveste, astazi iti concentrezi atentia si energia in gasirea de noi surse de castig financiar din munca proprie. Relatia cu copiii sau cu persoana iubita este destul de incordata si ati putea intra usor in conflict pornind de la lipsa banilor. Nu sunt favorizate schimburile sau speculatiile financiare. Fii calm, ingaduitor si iubitor cu cei dragi.

Gemeni
Tu dispui de o imaginatie bogata, esti sensibil, emotiv, sociabil si foarte popular. Poti avea schimbari bruste de dispozitie, esti fluctuant si capricios. Poti avea parte de o surpriza placuta din partea prietenilor sau a unor membri ai organizatiei din care faci parte. Atmosfera de la acasa pare destul de incordata, nu iti urma tendinta spre criticism.

Rac
Tu ai parte de multi prieteni, dar unii dintre ei s-ar putea dovedi falsi, interesati sau care doar iti iau din energie. Fii atent cu cine te anturezi si protejeaza-ti spatiul personal. Cu sprijinul unor persoane influente, binevoitoare, ai putea atrage in viata ta noi surse de castig financiar din munca proprie. Evita cheltuielie exagerate pe haine, podoabe sau muzica

Leu
Te simti foarte atras de arta, muzica, decoratiuni interioare si frumos sub orice forma, fiind foarte sensibil la tot ce se intampla in mediul inconjurator. Fii prudent si ai grija cu cine te insotesti, caci esti influentabil, poti fi dus de nas relativ usor si ai putea cadea victima unor persoane mai putin binevoitoare. Fii flexibil, receptiv si ramai ancorat in realitate.

Fecioara
Tie Luna in Gemeni iti lumineaza zona carierei si a prestigiului social. Manifesti o nevoie stringenta de companie si poti simti chiar teama daca ramai singur. Esti interesat de subiecte oculte sau mistice. Prin situatiile pe care le atragi poti manifesta plenar compasiunea fata de oameni cu nevoi speciale. Este o zi potrivita sa te pui in slujba si serviciul celorlalti.

Balanta
Luna in Gemeni iti activeaza zona studiilor superioare, a aspiratiilor inalte si a calatoriilor in strainatate sau pe distante lungi. Esti inclinat spre visare si abandonare. Ai parte de multi prieteni, binevoitori si dornici sa te sprijine in indeplinirea dorintelor tale. Nu este o zi favorabila calatoriilor si sunt de evitat in special calatoriile pe apa.

Scorpion
In cazul tau, Luna in Gemeni este plasata in zona transformarii, a regenerarii si a abandonului propriei identitati. Ziua de astazi se anunta prospera si deschide un culoar de crestere profesionala si sociala. Evita speculatiile financiare si cheltuielile exagerate pe produse de lux. Poti fi momit cu usurinta in mrejele placerilor senzuale.

Sagetator
Tie Luna in Gemeni iti energizeaza relatiile si parteneriatele. Esti binevoitor, simpatic, castigi usor stima celor din jur si ai putea fi solicitat sa te implici in activitati filantropice. Oricat de bine te-ai simti in societate, atmosfera de acasa iti pare bizara si nu este pe placul tau. Poti avea parte de o surpriza creativa din partea copiilor sau a persoanei iubite.

Capricorn
In ceea ce te priveste primesti predispozitiile Lunii in Gemeni in zona muncii si a sanatatii. Dispui de un intelect stralucit si de idealuri inalte. Renunta la criticism sau autosuficienta si integreaza-te printre oameni. Inspira-i pe ceilalti sa te urmeze si nu le impune cu agresivitate punctul tau de vedere. Ingrijeste-ti sanatatea si creste-ti imunitatea prin mijloace naturiste.

Varsator
Tu primesti influenta Lunii in Gemeni in zona iubirii, a copiilor si a creativitatii. Te poti simti devitalizat si ar fi bine sa iti investesti eficient energia. Azi ti se pot activa diverse frici legate de sanatate si te-ai putea arata chiar ipohondru. Pot aparea unele cheltuieli neprevazute, evita cheltuielile inutile, menite sa iti risipeasca resursele.

Pesti
In cazul tau, Luna in Gemeni este plasata in zona intimitatii si te predispune la emotivitate, senzitivitate. Te incarci usor cu vibratiile mediului exterior si orice tensiune din mediul inconjurator te poate afecta. In acest context, nu iti pica bine atitudinea partenerului de viata, care pare ca iti cauta nod in papura. Ramai calm si nu iti urma tendinta catre conflict.

×