x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 8 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 8 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Mar 2013   •   17:43
Horoscop zilnic, vineri 8 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează astăzi sectorul zodiacal al Vărsătorului, trimiţându-ţi energie în zona prietenilor şi a anturajului. Manifeşti o fire originală, nonconformist şi îţi place să te anturezi cu oameni de aceeaşi factură, receptivi la stimuli, entuziaşti şi deschişi către nou. Ai putea fi nevoit să faci faţă unor cheltuieli neprevăzute, generate poate de achitarea unor taxe, amenzi sau penalităţi.

Taur
Luna în Vărsător îşi revarsă influenţa asupra carierei tale şi asupra prestigiului social. Găseşti soluţii dintre cele mai ingenioase la provocările venite din sfera muncii. Preferi să ţi se dea mâna liberă, să fii tu cel care dă tonul sau direcţia şi nu tolerezi foarte bine autoritatea sau limitările. Nu eşti un partener profesional prea lejer, dar îţi recomand să rămâi în zona diplomaţiei.

Gemeni
În ceea ce te priveşte, Luna în Vărsător se proiectează în zona studiilor superioare şi a principiilor de viaţă. Eşti foarte deschis către alte culturi, religii sau filosofii şi probabil socializezi mai mult cu oamenii ieşiţi din tiparele obişnuite. Raporturile cu colegii de muncă sau cu subordonaţii sunt destul de încordate, revizuieşte-ţi atitudinea şi fii cât mai conciliant.

Rac
Ţie, Luna în Vărsător îţi activează zona transformării şi a regenerării. Dispui de o intuiţie fantastică, foarte vie, care te îmbie să păşeşti către noi orizonturi fizice sau spirituale. Dispui de multă fantezie când vine vorba despre călătorii îndepărtate şi ai putea petrece week-end-ul în deplasare, în compania persoanei iubit, deşi poate se lasă mai greu dusă de acasă.

Leu

Tu ai de gestionat influenţele Lunii din Vărsător în zona relaţiilor şi a parteneriatelor. Cauţi compania oamenilor deosebiţi, care au ceva de spus sau de împărtăşit, astfel încât lumea să devină un loc mai bun. Ai putea fi destul de idealist, devenind vulnerabil la contactul cu realitatea şi poate chiar uşor de rănit. Nu lua în nume de rău încercările familiei de a te tempera.

Fecioară

Luna în Vărsător se proiectează, în cazul tău, în zona muncii şi a modului în care te administrezi. Probabil programul acestei zile nu încetează să te ia prin surprindere. Relaxează-te şi nu te opune mersului firesc al lucrurilor, oricât de surprinzător şi provocator ar putea fi pentru tine. Şefii sunt destul de optimişti, au încredere în tine şi te pot motiva când situaţia o cere.

Balanţă
Ţie Luna în Vărsător îţi activează zona iubirii. Eşti foarte creativ, inspirat şi original în declaraţiile de iubire pe care le faci astăzi. Adori libertatea şi reacţionezi vehement la orice formă de control sau îngrădire. Evită orice risc sau speculaţie financiară, fii cumpătat în gestionarea banilor şi alege soluţiile de economisire cu bătaie pe termen lung şi în condiţii de siguranţă.

Scorpion

În cazul tău, energia Lunii în Vărsător este proiectată în zona familiei şi a domiciliului. Relaţiile cu familia stau astăzi sub semnul imprevizibilului sau ai putea fi luat prin surprindere de o reparaţie în cadrul spaţiului în care locuieşti, ce te-ar putea prinde total nepregătit. Mobilizează-te, primeşte sprijinul persoanei iubite şi nu te lăsa afectat de lucruri mărunte.

Săgetător
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Vărsător în zona gândirii, a comunicării şi a relaţiei cu fraţii. Eşti destul de conservator în ceea ce priveşte modul în care îţi exprimi ideile şi poţi fi tentat să dai sfaturi de viaţă fraţilor. Ai tendinţa de a te proiecta în viitor, de a anticipa mersul lucrurilor şi ai putea fi destul de pesimist. Partenerul de viaţă poate găsi mijloace pentru a-ţi descreţi fruntea.

Capricorn

Pe tine, tranzitul Lunii prin Vărsător te stimulează în zona talentelor, a calităţilor, dar şi a banilor proveniţi din muncă proprie. Ai putea simţi că apartenenţa ta la un anumit grup sau organizaţie îţi consumă multe resurse, conducându-te spre epuizare. Analizează cu atenţie naturaleţea participării tale la evenimente şi nu ezita să rupi legăturile care nu îţi aduc valoare.

Vărsător
În cursul acestei zile, Luna traversează semnul tău zodiacal, accentuându-ţi firea umanitară, originală, progresistă. Eşti foarte creativ şi spontan în comunicarea simţirilor tale, iar persoana iubită poate fi plăcut surprinsă de buna ta dispoziţie. La serviciu, raporturile cu şefii nu sunt prea grozave, te poţi simţi supraîncărcat şi poate chiar limitat în a te exprima pe tine însuţi.

Peşti

Pe tine, tranzitul Lunii prin Vărsător te îndeamnă să te abandonezi în neant, să îţi aloci timp pentru reculegere şi apropiere de divinitate. Dacă aveai planuri de călătorie în străinătate, ele se pot reconfigura subit, nefiindu-ţi foarte uşor să accepţi aceste evenimente. Unele cursuri de specializare, aprofundare sau a limbilor străine poţi simţi că avansează sub aşteptările tale.


________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic