x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care trebuie sa controleze totul!

HOROSCOP: Zodiile care trebuie sa controleze totul!

16 Mar 2021   •   18:46
HOROSCOP: Zodiile care trebuie sa controleze totul!

Sunt persoane convinse ca numai controland totul in jur pot obtine succesul dorit. Uneori chiar reusesc. De cele mai multe ori insa aceasta atitudine conduce la conflicte, dezamagiri.

 

Berbec

Nativii Berbec vor controla situatia pur si simplu pentru ca nu permite nimanui sa ii controleze. Dar cum problemele trebuie rezolvate, Berbecii se vad nevoiti sa isi asume responsabilitatea pentru tot. Numai ca inclinatia acestui semn spre risc poate antrena o evolutie nedorita a lucrurilor. Iar daca Berbecii inca mai reusesc sa actioneze in conditii extreme, ceilalti din jurul lor nu sunt capabili de asa ceva. Cu altecuvinte, fie vor duce totul in carca, fie se ingroapa singur.

Balanta

Persoanele nascute sub acest semn zodiale nutresc convingerea ca numai ele stiu ce trebuie facut pentru ca tuturor sa le mearga bine. Intr-adevar, ele chiar incearca sa tina cont de interesele fiecarui participant la situatie, sa gaseasca solutii de compromis, sa ajunga la o intelegere. Din pacate insa, propunerile lor nu sunt cea mai buna varianta. In unele cazuri, trebuie sa alegi o singura situatie. Si apar nemultumiti. Iar Balantele se straduiesc din rasputeri sa evite asa ceva.

Capricorn

De fapt, ei nu vor decat totul sa functioneze asa cum trebuie. Si stiu perfect cum trebuie sa procedeze. Dar nu tin cont de un detaliu esential - factorul subiectiv. O evolutia rationala a evenimentelor ar putea deveni imposibila pur si simplu pentru ca executantii nu pot sa faca fata, din punct de vedere tehnic, obligatiunilor date spre indeplinire, dar pe care Capricornii le-ar fi dus la bun sfarsit. De aceea, ei vor incerca sa controleze totul in jur.

Leu

Le place sa dispuna, sa ordone, desi nu stiu intotdeauna cum e corect, rareori tin cont de interessele altora. Dar le place sa conduca. Si considera ca nimeni, cu exceptia lor, nu pot rezolva o chestiune sau alta. Un lucru este insa cert: Leii stiu sa organizeze cat se poate de eficient procesul de munca.

 

×