x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile cu cel mai dificil caracter!

HOROSCOP: Zodiile cu cel mai dificil caracter!

23 Apr 2018   •   14:42
HOROSCOP: Zodiile cu cel mai dificil caracter!

Se stie ca fiecare semn zodiacal prezinta trasaturi specifice de caracter, care, uneori, pot fi foarte complicate. Iata care sunt acestea.

 

Leu - simbol al vietii si puterii. Sunt oameni care doresc si fac tot posibilul pentru a deveni lideri, fiind, totodata, capabili sa se transforme in tirani. Dar daca de-a lungul vietii isi vor folosi corect calitatile de lideri, vor ajunge excelenti conducatori, cu un caracter complicat.

Rac - simbol al prieteniei si al familiei. Cei nascuti in zodia Racului sunt prieteni deosebiti, intotdeauna dispusi sa ajute, cu o vorba, cu o fapta. Dar au si un neajuns. Intr-o conjunctura de viata complexa, ei isi pierd, parca, uzul ratiunii, si adopta decizii halucinante. In plus, printre ei se regasesc frecvent razbunatori si persoane deosebit de dure.

Gemeni - simbol al armoniei si echilibrului. Persoanele din aceasta zodie merita toate increderea si par mereu gata sa dea o mana de ajutor celor aflati la anaghine. Printre altele, astrologii sustin ca printre Gemeni sunt multi oameni dornici de razbunare. In plus, nu ii costa nimic sa jigneasca pe cineva, batandu-si joc de acesta si inventand barfe neadevarate. 

Pestii te cuceresc cu felul lor de a fi, cu sinceritatea de care dau dovada, facandu-te sa le acorde incredere absoluta. Dar dupa ce au obtinut ce si-au dorit, ei manipuleaza oamenii, folosind impotriva lor informatiile primite in timpul discutiilor purtate de-a lungul timpului.

Scorpion - simbolizeaza, in acelasi timp, forta si distrugerea, moartea, iadul si apa. De regula, scorpionii au putini prieteni. Se cearta destul de des cu rudele. In plus, la manie spun vorbe grele, pe care nu si le retrag ulterior.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii rac caracter trasaturi razbunare