x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul de vineri, 6 aprilie 2016

Horoscopul de vineri, 6 aprilie 2016

05 Mai 2016   •   23:22
Horoscopul de vineri, 6 aprilie 2016

Berbec

Este ora bilantului, a finalizarii unor proiecte demarate anterior. La serviciu, colegii asteapta sa va asumati cele mai dificile treburi. Acum se contureaza perspectivele dumneavoastra materiale, dar aveti nevoie de rabdare si de relatii cu diferite persoane. Intuitia va va spune cum sa purtati in fiecare caz concret. Gasiti timp si pentru odihna, nu uitati de starea de sanatate. Incercati sa pastrati masura in toate.

Taur

Aveti foarte multe idei, solutii sau proiecte, dar pentru a le impune, trebuie foarte bine fundamentate. Colegii si partenerii nu sunt dispusi sa va creada pe cuvant. DIn pacate, nici emotia molipsitoare, nici talentul de orator nu vor avea efectul dorit de dumneavoastra. Reteta succesului zilei de astazi - logica si numai logica. Va trebui sa organizati un fel de prezentare pentru a explica pas cu pas ideile dumneavoastra si pentru a convinge auditoriul ca aveti dreptate.

Gemeni

Spiritul de observatie si vigilenta dumneavoastra ar putea atinge culmi nebanuite. Intuitia si logica dumneavoastra vor functiona perfect, ceea ce va va permite sa patrundeti esenta lucrurilor si sa trageti concluziile corecte. Oamenii din jur vor avea chiar sentimentul ca le cititi gandurile!

Rac

Relatiile dumneavoastra cu cei din jur vor fi destul de incurcate astazi. Si asta dintr-un motiv foarte simplu: despre una si aceeasi persoana intuitia va va spune ceva, logica si faptele, cu totul altceva. Pentru a nu va pierde capul, trebuie sa ascultati in primul si primul rand de glasu inimii. Ea va va sopti, prieteneste, cine este un prieten adevarat si cine se preface.

Leu

Veti fi ocupat cu treburi de serviciu, cu afaceri. Veti fi atat de acaparat de ceea ce faceti, intr-atat de concentrat, incat daca cineva va scapa de sub control, veti privi incidentul drept o insulta. In general, starea emotionala si reactiile oarecum deplasate la chestiuni cat se poate de practice risca sa devina "cartea dumneavoastra de vizita" pentru ziua de astazi. Leii nu vor permite nimanui astazi sa stea in calea lui!

Fecioara

Aveti sansa sa deveniti centru de atractie a oamenilor! Multi vor cauta la dumneavoastra un sfat, vor veni sa va impartaseasca din bucuriile, grijile lor. In cele mai multe situatii, veti sti ce sa spuneti, cum sa ajutati. Nu va sfiiti sa va "bagati nasul" in treburile altora, daca, fireste, nu deranjati foarte tare. Altruismul dumneavoastra va fi rasplatit: posibil sa va gasiti sufletul pereche. 

 

Citeste AICI horoscopul INTEGRAL

×
Subiecte în articol: horoscop