x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac

23 Noi 2016   •   13:17
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac
Sursa foto: pixabay.com

Vibrația universală a acestui an, după ce Soarele întră în casa ta chiar din ianuarie, este axată foarte mult pe creșterea securității și întărirea relațiilor apropiate. Problemele familiale sunt întotdeauna o prioritate pentru tine, dar vor fi și mai accentuate în acest an, deoarece Jupiter se află în casa a patra, responsabilă de familie, şi va avea o ședere de peste 9 luni. Horoscopul dragostei pentru Raci din 2017 arată că mulţi nativi vor aduce îmbunătăţiri caselor în care locuiesc, le reamenajează, le modernizează, se mută într-o proprietate mai mare, sau într-un cartier mai bun. Este posibil să descoperiți că aveți nevoie de mai mult spațiu, datorită extinderii familiei.

Cu Jupiter în tranzit, așteaptă-te ca dragostea, distracția, romantismul și bunătatea să pătrundă în viața ta, până în octombrie 2018. Dacă ai de gând să îţi iei un concediu de vis, fă-o în acest interval de timp. Viaţa ta este pe cale să treacă printr-o perioadă foarte fericită, cu mai multă distracţie şi zâmbete! Asigură-te că vei împărtăşi bogăția și fericirea ta cu alții mai puțin norocoși.

Poate că dragostea a venit calea ta, iar micile cadouri, gesturi, erau menite să îţi atragă atenţia. Deschide ochii şi fii conştient că nu ţi-ai pierdut sex-appeal-ul.

Contrar aşteptărilor tale, în 2017 vei petrece mai mult timp cu copiii tăi şi vei fi mai ancorat în realitate. Copiii sunt cea mai mare bucurie a vieţii tale în acest moment, drept pentru care nu vrei să pierzi niciun moment din viaţa lor. Dramele, bucuriile, toate experienţele de viaţă prin care trec fac parte din procesul lor de creştere şi sunt momente cu care nu te mai întâlneşti niciodată.

În timpul liber, bucură-te de filme, mergi la concerte, la teatru, la petreceri speciale și evenimente de gală, dar nu abuza. Eşti foarte tentat să cheltui bani pe bilete şi pe intrări la evenimente, doar de dragul de a ieşi din casă, sau pentru că un prieten a insistat foarte mult.

De asemenea, îţi vei face timp să te bucuri de familie, de cei dragi şi de prieteni. Spune-le cât de mult îi iubești și nu fii zgârcit cu îmbrățișările și cuvintele de laudă. Oferă-le bunătate, atenţie şi cadouri atunci când nu se aşteaptă, şi vei primi înapoi mai mult decât ți-ai imaginat. De fapt, fericirea lor este recompensa perfectă.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Gemeni

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Taur

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Berbec

 

×