x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii februarie 2018: Zilele norocoase pentru Lei

Horoscopul lunii februarie 2018: Zilele norocoase pentru Lei

25 Ian 2018   •   17:50
Horoscopul lunii februarie 2018: Zilele norocoase pentru Lei

Leul inspira teama. Iata de ce nu e bine sa te pui cu reprezentantii acestei zodii, care, in februarie, isi vor demonstra intreaga lor incapatanare, dar si consecventa.

 

In a doua luna a anului, Leii vor calatori, vor stabili noi relatii si vor progresa in cariera. Indemnul astrelor: inaintea unor hotarari importante sa ia o pauza, pentru a cantari toate variantele pro si contra. Graba ar putea conduce la greseli ireversibile.

Lefii vor lupta din toate puterile pentru a obtine succesul dorit in toate demersurile lor. Au nevoie de recunostinta pentru serviciile facute. Dar pentru a primi aprobare, incuviintare si pentru a atinge inaltimile visate, nu trebuie sa-si piarda timpul cu fleacuri, stand pe retelele de socializare sau vizionand, la televizor, filme si emisiuni neinteresante.

Spre sfarsitul perioadei de referinta este posibila o intalnire vitala, iar acel om va va schimba viata. Dragostea va veni singura la dumneavoastra, deci nu va impacientati. In schimb, trebuie sa aveti grija de starea de sanatate, care va avea de suferit din cauza eforturilor depuse pentru atingerea obiectivelor stabilite. Dormiti cat trebuie si organizati un regim alimentar corect.

In a doua parte a lunii este posibil sa primiti niste bani, o prima sau dividende pe de urma unei investitii fericite. Atentie insa, pentru 16 februarie, nu planificati nimic. De altfel, zilele norocoase vor fi 3, 5, 8, 11, 15, 19 si 27. La popul opus se afla 6,13 si 20. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 2018 leu zile norocoase dragoste bani