x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 09 -15 octombrie. O zodie are o săptămână de protecție divină

Horoscopul runelor pentru săptămâna 09 -15 octombrie. O zodie are o săptămână de protecție divină

07 Oct 2017   •   20:37
Horoscopul runelor pentru săptămâna 09 -15 octombrie. O zodie are o săptămână de protecție divină
Sursa foto: Natalia Rashevskaya/Getty Images/Hemera

Horoscopul runelor pentru săptămână 09 -15 octombrie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Berbec Berbecul să abordezze toate problemele în altă modalitate. Schimbați macazul. Încercați să abordați lcururi bune.

Taur Taurii au o săptămână cu protecție divină. Încercați ce nu ați mai făcut până acum, ceva mai puțin obișnuit.

Gemeni Gemenii au o săptămână în care găsesc toate rezolvările problemelor, angrenând dialoguri. Este o săptămână de comunicare benefică.

Rac Racii au o săptămână în care trebuie sa se tempereze, să se relaxeze, să nu-și mai facă griji referitor la starea de sănătat a colegilor, rudelor. Celelalte persoane au sănătate bună.

Leu Pentru nativii în zodia Leu se anunță o săptămână de călătorii. Să fie pregătiți de plecare.

Fecioară Fecioarele au o săptămână în care vor afla multe adevăruri importante, cu marcaj puternic asupra stării psihice și fizice. Au o săptămână de deconspirat. Acționați!

Balanță Balanțele au o săptămână de tumult, de explozie. Să ne temperăm, să fim mai calmi, că totul se rezolvă. Dacă dăm amploare la o mică scânteie, dăm drumul la foc!

Scorpion Scorpionul are o săptămână în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele. Este valabil și acasă și la serviciu, să nu mai aștepte ca altcineva să-i ducă unde au nevoie.

Săgetător Este o săptămână cu multă comunicare, mesaje, din care își pot extrage seva unor acțiuni viitoare.

Capricorn Capricornii au o săptămână în care se pot întâmpla lucruri fantastice. Merită! Cel ce muncește trebuie să primească recompense.

Vărsător Pentru Vărsători, în săptămâna care urmează, se arată o sumă importantă de bani, cadouri, atenții și tot ce îseamnă beneficii.

Pești Au o săptămână în care li se recomandă să fie puternici. Este o săptămână mai grea, toate se rezolvă cu răbdare. Peștii pot trece ușor dintr-un acvariu în altul.

×
Subiecte în articol: horoscopul runelor horoscop