x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 11 - 17 iunie. Au o saptamana in care vor afla adevaruri importante

Horoscopul runelor pentru săptămâna 11 - 17 iunie. Au o saptamana in care vor afla adevaruri importante

11 Iun 2017   •   13:44
Horoscopul runelor pentru săptămâna 11 - 17 iunie. Au o saptamana in care vor afla adevaruri importante
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Ce spun runele pentru săptămâna 11-17 iunie? Mihai Voropchievici a prezentat fiecare zodie, susținând că sunt și zodii care vor fi puse la mare încercare în această perioadă.

Berbec: Săptămâna asta trebuie să aibă multă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, toate lucrurile bune li se va întâmpla doar dacă vor avea răbdare.

Taur: Este într-o săptămână în care va primi telefoane, mesaje, mailuri, toate aceste mesaje sunt cu un anumit scop, selectați-le pe cele benefice.

Gemeni: Încă nu și-au elucidat toate problemele, Dumnezeu este în jurul lor. Cu ajutorul divinității le vor rezolva. Descărcați-vă sufletul.

Rac: O saptamana de dragoste si impliniri. Fertilitate si belsug. Saptamana respectiva sau peste doua saptamani toate dorintele se vor implini.

Leu: Este cu susul in jos. Este pus pe cearta, face scandal. E batalie mare. Sa aveti grija sa nu va certati cu nimeni. Ramai calm.

Fecioara: Sunt puse pe plimbari, pe calatorii. Astrele le ofera astfel de posibilitati. De ce sa nu profite? A trecut si greva controlorilor de trafic.

Balanta: Se anunta o dragoste noua, fierbinte. Urmeaza ceva nou, apare ceva nou in viata voastra. Sunt multe Balante napastuite, acum nu mai stati la rand.

Scorpion: Incepe un uragan. Urmeaza o perioada cu certuri, cu dispute. Sunt mai temperamentali, ies din ascunzisul sufletului. Nu trebuie sa explodeze prea tare. Fiti temperati.

Sagaetator: Primesc un sfat triplu: sa se ocupe cu toata fiinta lor sa-si consolideze pozitia si acasa, in familie, in societate si la serviciu. Se pare ca undeva au scapat haturile din mana. Treceti la actiune. 

Capricorn: Au o saptamana in care vor afla adevaruri importante care le pot schimba atat viata, cat si destinul. Depinde ce ati sadit.

Varsator: Este sfatuit sa isi schimbe atitudinea, modalitatea de abordare a lucrurilor in saptamana urmatoare pentru ca daca nu va schimba macazul s-ar putea sa intre pe o linie moarta.

Pesti: Sunt cu susul in jos. Este o saptamana cu vesti bune, cu bani, cu cadouri, cu gratificatii, cu bonusuri de la parteneri, de la locul de munca, de la prieteni. Sunt niste rasfatati.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscopul runelor