x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai

Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai

24 Apr 2016   •   17:50
Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai

Berbec

Soarele și Marte sunt de partea ta, oferindu-ți o alură specială, dar și inspirația necesară atunci când vine vorba de muncă. Cu tot avântul pe care îl ai, vei avea de așteptat pentru a te bucura de laurii succesului. Va fi nevoie de timp și de minuțiozitate, însă, din fericire, în plan financiar nu se anunță niciun fel de surpriză neplăcută. Nativii care sunt în căutarea iubirii vor avea parte de o săptămână specială, în care vor cunoaște persoane noi și pe cineva care le va trezi interesul. Trebuie să lași nerăbdarea la o parte. Pentru a-ți menține tonusul fizic este necesar să îți rezervi o zi liberă, pe care să ți-o dedici în totalitate. Dormi, mergi la masaj și ia o pauză de la agitația de la locul de muncă.

 

Taur

Săptămâna următoare îți oferă posibilități nelimitate, dar depinde doar de tine cum gestionezi această conjunctură. La locul de muncă este recomandat să lucrezi conform tiparelor și să păstrezi pentru tine ideile inovative pentru o scurtă perioadă. Pentru a evita cheltuielile neprevăzute trebuie să fii cât mai organizat. În relația de cuplu, se anunță noutăți, existând posibilitatea să fii surprins de partener. Nativii singuri sunt ajutați de Mercur să cunoască oameni noi și să interacționeze. În ceea ce privește sănătatea, lucrurile arată bine, ba chiar vei simți nevoia și dorința să faci sport. Nu trebuie să te suprasoliciți, chiar dacă te simți capabil să muți munții.

 

Gemeni

Chiar dacă ai impresia că îți vin idei bune și interesante, momentan niciun concept nu este realist sau realizabil. Recomandabil ar fi să te focusezi pe lucrurile pe care le-ai început și să eviți cheltuielile inutile. În plan sentimental, lucrurile arată foarte bine pentru că Marte își exercită influența, făcându-te să cauți iubirea. Cei care sunt deja într-o relație vor descoperi noi valențe ale iubirii, iar nativii singuri vor întâlni persoane noi, care le vor surprinde plăcut. Nu te mai ascunde de aceste sentimente frumoase! Pentru a avea o stare bună, este esențial să fii înconjurat de oameni pozitivi. Starea fizică o reflectă pe cea psihică și de aceea este cazul să începi să faci sport!

 

Rac

Simțul justiției pe care îl manifești va atrage numeroase simpatii, în special din partea colegilor de muncă. Lasă la o parte starea de îngrijorare care te-a însoțit constant în ultimele săptămâni și lucrurile vor merge bine. Financiar, ai situația sub control. În plan sentimental, Venus te va ajuta îți consolidezi relația. Dacă relația abia a debutat, trebuie să tratezi lucrurile cu răbdare. Ai parte de momente plăcute alături de prieteni, întrucât se anunță multe ieșiri. Ai o stare generală bună, fizic și psihic, chiar dacă energia nu e la cote maxime. Dacă vremea e de partea ta, încearcă să găsești cât mai multe activități în aer liber, care să îți facă plăcere.

 

Leu

Ca un Leu adevărat, nu ai cum să fii cel mai bun jucător de echipă, întrucât îți place să conduci și să coordonezi. Cu toate acestea, săptămâna următoare este esențial să îți controlezi spiritul de lider și să lucrezi cot la cot cu colegii. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine pentru că știi să îți controlezi cheltuielile. Când vine vorba de relația de cuplu te simți extrem de tensionat(ă), dar din fericire, știi când să te oprești. Da-i mai multă libertate partenerului, dacă ești într-o relație. Soarele și Marte îți aduc multă energie și o stare generală de bine. Ar fi bine să profiți și să începi să participi la o clasă de aerobic, pentru că vara e din ce în ce mai aproape.

 

Fecioară

Te așteaptă zile bune, datorită influenței lui Venus, care te va ajuta să relaționezi mai ușor cu cei din jur. La locul de muncă ești extrem de optimist(ă) și poți negocia cu șeful. Întâlnirile și drumurile la bancă ar trebui amânate pentru a doua jumătate a săptămânii. În plan financiar, nu se anunță nicio problemă. În ceea ce privește relația de cuplu, îți vei da seama încă o dată că ai toate motivele din lume să apreciezi persoana de lângă tine. Umorul tău va fi contagios, iar creativitatea la cote maxime. Săptămâna următoare ar trebui să te relaxezi și să ieși din casă cât mai puțin. Este esențial să te odihnești suficient pentru a-ți păstra starea de bine.

 

Balanță

Pentru o Balanță atât de diplomată ca tine, săptămâna va părea extrem de agitată și te vei enerva mult. Este esențial să răspunzi la sugestiile colegilor de muncă și ale șefilor. Această atitudine te va ajuta nu doar să mergi înainte, ci și să contribui la un bun ambient la birou. În plan financiar, sfatul ar fi să investești doar în ceea ce ai nevoie cu adevărat. Vei fi plin(ă) de energie și vei avea un sistem imunitar de fier. Cu toate acestea, nu trebuie să te extenuezi. Consumă alimente bogate în vitamine și respectă orarul de somn. Vei radia și toți cei din jur te vor admira și vor vrea să îți fie alături. Dacă ești singur(ă), vei trezi interesul multor persoane.

 

Scorpion

Stai departe de rutină! Este momentul ideal să faci un bilanț, să închei toate proiectele la care lucrezi de mult timp și să începi ceva nou. Săptămâna următoare vei avea parte de multe tensiuni la locul de muncă, pentru că atunci când apar probleme, nimeni nu se arată dispus să le rezolve. Din fericire, astrele favorizează sectorul financiar și totul va merge perfect. În ceea ce privește relația de cuplu, te așteaptă zile minunate: vei ieși cu persoana iubită în locuri noi și va fi imposibil să nu ai o stare bună.  Ai nevoie de un echilibru între liniște și activitate. Nu trebuie să fii ocupat sau prins în anumite proiecte în fiecare minut, dar evită să petreci prea mult timp în casă.

 

Săgetător

Cu Marte în Balanță te așteaptă câteva zile minunate, în care vei fi mai energic și mai rezistent ca niciodată. Continuă să îți urmezi visurile, caută succesul și bucură-te de el. Ai grijă însă ce atitudine adopți, nu este cazul să îți superi colegii! Evită să cheltuiești prea mult, pentru a nu avea probleme în viitor. Dacă ești într-o relație, vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea persoanei iubite, iar dacă ești singur(ă), grupul de prieteni va avea grijă de buna ta dispoziție. Bucură-te de această săptămână minunată! Profită de vremea bună, plimbă-te cu bicicleta sau ieși în parc cu cei dragi și pentru a fi în continuare în formă, ai grijă să mănânci sănătos!

 

Capricorn

Chiar dacă succesul întârzie să apară, nu trebuie să te lași intimidat(ă). Perseverența este cheia succesului, așa că nu arunca la gunoi toate eforturile depuse până acum pentru câteva nemulțumiri temporare. Financiar, totul îți merge bine, profită de acest lucru! Datorită influenței lui Venus, ești într-o dispoziție bună, dar nu trebuie să îți scape din vedere faptul că o relație se bazează pe ideea de a da și a primi. Te așteaptă câteva zile foarte romantice dacă respecți acest sfat și nu îți tratezi cu răceală partenerul. Dacă ești singur(ă) și vei cunoaște pe cineva interesant, nu îi refuza avansurile din cauza obsesiei tale pentru perfecțiune!

 

Vărsător

Starea ta de spirit e cum nu se poate mai bună. Totuși, a venit momentul să lași puțin la o parte proiectele profesionale și să îți faci timp pentru odihnă. Chiar dacă Mercur ți-a refuzat orice fel de susținere, Marte vine în întâmpinarea ta, făcându-te incredibil de creativ(ă). În plan financiar, totul merge bine, dar dacă vrei o vară de neuitat, ar trebui să îți ajustezi cheltuielile. Săptămâna viitoare va trebui să acorzi atenție și relației de cuplu. Acordă-i mai multă atenție partenerului și discută cu el despre problemele cu care vă confruntați. Împreună veți găsi soluție la orice. Starea de sănătate este mai bună ca niciodată!

 

Pești

Pentru a avea succes trebuie să spui „adio!” timidității. Săptămâna următoare vei înțelege chestiunile complicate care ți-au dat bătăi de cap de-a lungul timpului. În plan financiar, lucrurile nu merg minunat și e recomandabil să renunți să mergi la cumpărături atât de des. Din fericire, va fi imposibil să te plictisești, pentru că vei avea parte ce conversații variate și extrem de interesate, cu vechi prieteni, dar și cu persoane noi. Deși ești în centrul atenției, vei reuși să rămâi cu picioarele pe pământ.  Nu ai prea multă energie și, evident, nici chef să faci sport sau orice fel de mișcare. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să acorzi atenție alimentației și să mănânci sănătos.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal