x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop, 19 februarie. Fecioarele încearcă să intre în graţiile tuturor

Horoscop, 19 februarie. Fecioarele încearcă să intre în graţiile tuturor

19 Feb 2018   •   07:59
Horoscop, 19 februarie. Fecioarele încearcă să intre în graţiile tuturor

Vărsătorii vor fi motorul în activităţile de astăzi. Vor da dovadă de multă eficienţă. Iar Succesele de azi îi vor ajuta toată săptămâna.

 

Şi Peştii pot avea o zi la fel de bună, asta dacă vor reuşi să se organizeze încă de la primele ore. O listă cu ce au de făcu poate fi o idee excelentă.

Dorinţa Berbecilor de a nu ieşi din casă este mare! Dar îi aşteaptă multe treburi de rezolvat la serviciu sau în alte locuri.

Şi pentru Tauri se întrevede o zi încărcată. Însă cheful lor de muncă lasă de dorit. Poate că nu-şi dau seama că weekendul s-a terminat.

Se ştie că Gemenii stau foarte bine la capitolul comunicare. Şi astăzi, mai mult ca oricând, vor avea o vorbă bună pentru fiecare.

Racii sunt îngânduraţi şi au tendinţa să se izoleze. Ei bine, cu mai multă încredere în ei, vor reuşi să mute şi munţii.

Leii vor fi primii şi nu, nu neapărat la serviciu, ci doar dacă va fi vorba de vreo ieşire cu prietenii.

Fecioarele încearcă să intre în graţiile tuturor. Bineînţeles, e o misiune imposibilă. Dar asta... nu ar trebui să-i facă nefericiţi.

Astăzi Nativii Balanţă ar putea afla ce cred cu adevărat colegii şi şefii despre ei. Ar fi bine să nu plece urechea chiar la orice vorbă, ci să fie diplomaţi ca întodeauna.

E posibil ca Scorpionii să primească o propunere de afaceri foarte tentantă la prima vedere. Mare atenţie însă, ar fi păcat să lase vrabia din mână pentru cea de pe gard.

Săgetătorii ar putea cunoaşte persoane cu care vor lega prietenii sau de ce nu, noi parteneriate.

Capricornii se vor bucura de o zi cu evenimente plăcute în familie..dar şi la serviciu. Totul va fi foarte uşor de realizat pentru ei astăzi! OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: horoscop fecioara varsatori