x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de marti, 3 mai 2016

Horoscopul zilei de marti, 3 mai 2016

03 Mai 2016   •   10:20
Horoscopul zilei de marti, 3 mai 2016

Berbec

Sunteti foarte sensibil astazi, intelegeti mecanismele ascunse de influentare asupra situatiilor. Tot ceea ce se intampla acum reclama multa rabdare, un plus de atentie si indulgenta fata de greselile partenerilor si fata de propriile erori. Este inutil sa cereti Berbecilor sa fie disciplinati si organizati: doua cuvine care nu inseamna nimic pentru ei astazi. Astrele ii sfatuiesc pe Berbeci sa se relaxeze si sa lase lucrurile sa evolueze de la sine: astazi nu el decide.

Taur

Aveti o fantezie de nota zece! Mai ales in contextul in care circumstantele va stimuleaza, cerand de la dumneavoastra solutii rapide si neobisnuite. Daca va lasati gandurile sa zburde, ele risca sa ajunga undeva dincolo de nori, transformandu-se in simple dorinte. Prin urmare, ar fi bine daca viata v-ar pune in fata unor chestiuni nerezolvate. Incercand sa gasiti raspunsul potrivit, va veti intrece pe sine.

Gemeni

Nu este cea mai buna zi pentru dumneavoastra: sunt prea multe lucruri care v-ar putea enerva si deranja, care v-ar putea scoate din sarite. Lucrurile nu merg cum trebuie, poticnindu-se de opacitatea si lenea colaboratorilorsi a celor din jur. De altfel, Gemenii vor fi astazi nemultumiti nu doar de altii, ci si de sine. Dand dovada de toate vointa de care suntei capabili, va veti putea indeplini obligatiunile.

Rac

O zi relativ linistita. La birou nu va grabiti sa incepeti ceva nou. Perspectivele din afaceri se impletesc cu cele personale. Este posibil un flirt nevinovat. Toate problemele se pot rezolva la nivel de simpatie. In relatiile apropiate comunicarea este chiar mai importanta decat o declaratie de dragoste. Nu zoriti lucrurile, bucurati-va de fiecare clipa. Nu uitati de sanatate. Faceti un minim de exercitii fizice, mergeti pe jos si luati vitamine.

Leu

Aceasta zi s-ar putea sa fie una dintre cele mai importante si determinante din luna in curs. Incercati sa obtineti cat mai mutle informatii de care aveti nevoie. Cautati sa intrati in contact cu oameni care sunt la curent cu treburile, apelati la alte surse. Daca asteptati ceva, este foarte posibil sa primiti raspunsul dorit. Un moment bun pentru a discuta cu partenerii despre obiectivele comune si planurile de viitor. Nu va grabiti sa dati viata ideilor. Ar fi bine sa clarificati relatia cu persoana iubita.

Fecioara

Fara initiave astazi, fara decizii care ar putea grabi evolutia evenimentelor. Mai degraba veti juca rol de martor a ceea ce se intampla, desi veti fi nevoit sa fiti implicat pentru a echilibra situatia. Lasati-i pe altii sa-si exprime ideile, daca se inteleg mai bine ce trebuie facut. Incercati sa nu va lansati in cheltuieli deosebite.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop