x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de miercuri, 25 mai 2016

Horoscopul zilei de miercuri, 25 mai 2016

24 Mai 2016   •   23:22

Berbec

Trebuie sa-i criticati mai putin pe ceilalti, in caz contrar puteti primi o replica usturatoare. O complexa chestiune de natura etica reclama o solutie inteleapta si responsabila. Acordati mai mult timp activitatilor casnice, faceti aprovizionarea. Aveti incredere in instinctul dumneavoastra, iar daca va simitit obosit, odihniti-va. Pe plan sentimental, nimic nu mai pare stabil, totul se clatina, adie un vant al schimbarii care va indeamna sa va revizuiti relatiile.

Taur

Ochii va fug in toate partile si nu mai stiti pe ce sa puneti mana, incercand sa faceti cat mai multe. Partenerii vor, la randul lor, sa-si exinda activitatea. Dati-le posibilitatea sa rezolve mare parte a problemelor, acordati-le ajutor, dar nu va obositi prea tare. Este o zi norocoasa. Veti sti cum sa iesiti din incurcatura si cum ce alegere trebuie facuta. Spre seara insa oboseala isi va spune cuvantul, va veti simti epuizat. Faceti putina ordin in ganduri.

Gemeni

O zi destul de dificila, cu posibile rasturnari de situatii, conflicte cu sefii sau colegii, verificari inopinate, noi sarcini. Partea buna este ca aveti chef de munca, nu prea va arde de conversatii. Nu aveti stare nici acasa: faceti curatenie, ordine printr haine. Aveti suficienta rabdare pentru a prelucra toate detaliile proiectului la care lucrati. Este posibil sa vi se ceara ajutor, probabil din partea parintilor sau a rudelor. Nu uitati de sanatate: mare atentie la picioare.

Rac

In prima jumatate a zilei vedeti-va de treburile zilnice, nu va lasati provocat. Veti evita numeroase neplaceri, daca nu veti reactiona la nervozitatea care domina in jurul dumneavoastra. La munca aveti nevoie de o abordare echilibrata si pragmatica. Fiti atent la detalii, nu va grabiti pentru a scapa din vedere amanunte esentiale. In viata personala aveti nevoie de niste raspunsuri, de mai multe clarificari.

Leu

Ceva foarte important se intampla in viata dumneavoastra, obligandu-va sa va asumati mai mutle responsabilitati. Schimbati-va planurile, daca intuitia va sugereaza ca trebuie urgent sa mergeti undeva, sa angajati o discutie serioasa sau sa trimiteti o scrisoare. Ceva ar putea schimba mersul lucrurilor si fara interventia dumneavoastra. Acordati mai multa atentie corpului dumneavoastra, faceti sport.

Fecioara

Trebuie sa gasiti la situatii destul de complexe, aparute nu din vina dumneavoastra. In relatiile personala cresc pretentiile fata de partener, dar nu veti primi ce sperati. Nu-i lasati pe altii sa se amestece in treburile dumneavoastra, nici acasa, nici la birou. Orice rezultat al activitatii dumnevoastra trebuie sa fie de natura materiala. Daca sunteti invitat la un interviu sau participati la negocieri, acceptati sa semnati un contract. In plan sentimental, emotiile va vor coplesi.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop