x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Unii nu se lasa contrazisi, altii sunt autoritari!

Horoscopul zilei. Unii nu se lasa contrazisi, altii sunt autoritari!

27 Mar 2018   •   08:19
Horoscopul zilei. Unii nu se lasa contrazisi, altii sunt autoritari!

Capricornii ar face bine să se organizeze corect astăzi, pentru că se anunţă o zi cu multe provocări. Important e că la finalul zilei, vor fi mulţumiţi de ei înşişi.

 

Iată previziunile zilei de marţi pentru toate zodiile:

Berbec

Ambiţia şi determinarea Berbecilor sunt extrem de puternice astăzi. Aşa că nu au motive de îngrijorare pentru că totul le va merge strună.

Taur

Şi Taurii vor fi într-o formă excelentă astăzi. Vor avea parte de multe evenimente...însă, starea lor de spirit le va fi de mare ajutor.

Gemeni

Din păcate, pentru cei din jur. Gemenii vor fi foarte autoritari şi nu le va scăpa din vedere nicio greşeală. Vor avea tendinţa să judece orice situaţie.

Rac

În schimb, Racii nu vor accepta să fie contrazişi astăzi. Totuşi, ar fi indicat să fie mai receptivi pentru că unele critici pot fi constructive.

Leu

Leii - posibil să se implice în activităţi care le vor pune în evidenţă latura lor creativă. Atât ei, cât şi cei din jur, vor fi plăcut surprinşi de rezultatele obţinute.

Fecioară

Veşti bune pentru nativii Fecioară! Cei care sunt singuri, îşi pot găsi marea dragoste, iar cei care nu sunt singuri, îşi pot consolida relaţia şi dacă e cazul îşi vor îndrepta greşelile.

Balanţă

Balanţele sunt cuprinse de temeri. Îşi fac mult prea multe griji în legătură cu viitorul lor şi al familiei. Şi în felul acesta, riscă să piardă momentele frumoase din prezent.

Scorpion

Scorpionii nu au timp să se gândească la nimic, nici măcar la odihnă. Au de luat de decizii importante pe plan profesional însă nu e cazul să se grăbească.

Săgetător

Şi Săgetatorii au de luat decizii importante, dar în familie. E recomandat să nu reacţioneze din impuls.

Capricorn

Capricornii ar face bine să se organizeze corect astăzi, pentru că se anunţă o zi cu multe provocări. Important e că la finalul zilei, vor fi mulţumiţi de ei înşişi.

Vărsător

Vărsătorii îşi vor susţine punctele de vedere până în pânzele albe, chiar dacă dreptatea nu va fi neapărat de partea lor. Aşa că să nu se mire dacă vor isca conflicte.

Peşti

Nativii Peşti vor căuta liniştea atât în interior, cât şi în jur. Darul lor astăzi este să-i ghideze pe cei din jur, deoarece privesc lucrurile obiectiv.

×