x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilnic, 6 ianuarie 2016. Astazi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate si timp petrecut in familie sau pentru familie

Horoscopul zilnic, 6 ianuarie 2016. Astazi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate si timp petrecut in familie sau pentru familie

05 Ian 2016   •   23:28
Horoscopul zilnic, 6 ianuarie 2016. Astazi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate si timp petrecut in familie sau pentru familie


Horoscop 6 ianuarie . Berbec
Luna va fi astazi in Sagetator si te stimuleaza sa-ti trasezi cateva directii pentru viitor. Insa, Mercur fiind deja retrograd, de ieri, este mai mult un moment favorabil revizuirii unor traiectorii, reparatiilor in ce priveste unele relatii si evaluarii mai atente a unor proiecte. Cu alte cuvinte, nu e momentul sa incepi ceva sau sa te gandesti la orizonturi noi, ci e o ocazie excelenta pentru ajustarea celor deja existente.

Horoscop 6 ianuarie . Taur
Pentru tine, astazi se activeaza zona resurselor materiale de care poti beneficia de la altii sau cu ajutorul lor. Luna in Sagetator te poate face mai increzator, dar iti poate creste si nerabdarea, precum si tendinta de a te iluziona in privinta unor oameni pe baza promisiunilor pe care le fac. Asadar, deschide-te sa primesti daruri diverse astazi, dar fii dispus si sa schimbi macazul si sa te adaptezi acolo cand si unde e nevoie.

Horoscop 6 ianuarie . Gemeni
Luna in Sagetator activeaza zona relatiei conjugale, a parteneriatelor si a imaginii publice. E un prilej bun pentru a-ti re-evalua relatiile si a intelege cum esti perceput de catre cei din jur. De asemenea, e timpul sa-ti faci cunoscute intentiile si dorintele, partenerului de viata. Puteti sa va puneti in comun inspiratia si imaginatia pentru a crea ce va doriti, deocamdata la nivel de gand si cuvant. In ce priveste cariera, evita deciziile importante.

Horoscop 6 ianuarie . Rac
Pentru tine, ziua pare sa fie axata pe munca, serviciu, activitati de rutina… dar toate acestea e bine sa fie abordate dintr-o perspectiva innoita, indrazneata. Evita iluziile de orice fel si ramai ancorat in realitatea imediata, rezolvand pas cu pas ceea ce-ti propui. Cu cat esti mai prezent ci creativ, cu atat solutiile vin mai usor, inclusiv in ce priveste banii si resursele necesare pentru proiectele tale. E posibil sa fie nevoie de o regandire a strategiei in materie de afaceri.

Horoscop 6 ianuarie . Leu
O zi in care esti invitat la iubire, creativitate fara bariere, revelatii si expresie plenara de sine. Astazi evita demersurile materiale si financiare, axandu-te mai mult pe latura ta creativa si pe… distractie. E o zi numai buna pentru a-ti suna prietenii, dar si pentru a crea o conexiune frumoasa cu persoana iubita si/sau cu copiii, prin generozitate, lipsa asteptarilor si a conditionarilor, exprimare a sentimentelor. Un moment bun si pentru clarificari prin conversatii deschise cu partenerul de viata.

Horoscop 6 ianuarie . Fecioara
Activitatile sociale sau cele care necesita efort considerabil din partea ta sunt mai epuizante decat de obicei. Astazi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate si timp petrecut in familie sau pentru familie. O zi buna pentru activitati legate de camin, dar si pentru clarificari in relatiile cu parintii sau cu alte persoane din familie. De asemenea, sunt favorizate cu precadere activitatile profesionale desfasurate acasa si afacerile de familie.

Horoscop 6 ianuarie . Balanta
Fii atent la cuvinte, ai grija ce si cui spui, pentru ca astazi, pe de o parte tinzi sa dai drumul povestilor fara sfarsit si sa faci gafe sau sa ranesti cu indiscretia ta, iar pe de alta parte, ceilalti au tendinta sa interpreteze in fel si chip spusele tale. Prin urmare, gaseste moduri mai creative si sanatoase de a folosi mintea, respectiv comunicarea si cuvantul: scrie, compune, citeste, cerceteaza, documenteaza-te, studiaza, reia corespondenta cu prieteni vechi, impartaseste-ti sentimentele.

Horoscop 6 ianuarie . Scorpion
Luna se aseaza astazi fix in zona banilor si a resurselor materiale, acolo unde exista destul de multa confuzie si instabilitate, inca. Si, desi bilantul nu e pe plus, iar la orizont nu vezi inca nicio cale de crestere, axeaza-te pe ceea ce poti valorifica in ce priveste talentele, abilitatile si calitatile tale. E un moment excelent pentru a-ti revizui atitudinea fata de bani si a renunta, daca e cazul, la unele investitii pe care planuiai sa le faci, daca acum nu ti se mai par rentabile.

Horoscop 6 ianuarie . Sagetator
Luna iti strabate zodia astazi, si te ajuta sa intelegi care-ti sunt nevoile imediate si reale. Afli informatii de mare interes pentru tine, reusesti sa-ti schimbi atitudinea fata de unele experiente pe care le-ai trait in trecutul apropiat si esti provocat sa fii mai atent la consecintele cuvintelor rostite sau scrise. Mercur este deja retrograd si te invita sa regandesti relatiile cu persoanele dragi din viata ta, dar si trecutul. Ia in seama revelatiile si fii dispus sa schimbi anumite puncte de vedere.

Horoscop 6 ianuarie . Capricorn
S-ar putea sa intelegi prea putin din ce se intampla astazi in jurul tau si mai ales din ce spun oamenii. Ca si cum vorbiti limbi diferite, sau pur si simplu te simti nedreptatit in urma unor decizii ale celorlalti, care te vizeaza direct. Tine-ti la adapost finantele si resursele de orice fel, nu te grabi sa tragi concluzii pripite si in acelasi timp evita compromisurile mai ales daca au ca miza vreun castig material.

Horoscop 6 ianuarie . Varsator
Tu ai face bine sa te inconjori de oameni pe care-i iubesti, ii apreciezi si ii admiri, astazi. Inspiratia vine din conversatii de calitate, cu oameni langa care poti fi in largul tau. De asemenea, nu te sfii sa te uiti cu sinceritate la proiectele tale si sa le reconfigurezi, daca simti nevoia. Poate unii oameni se retrag, altii nu mai sunt potriviti, dar lasa-i pe toti sa aleaga ce cred ca e bine pentru ei, iar tu alege ce e bine pentru tine.

Horoscop 6 ianuarie . Pesti
Zona finantelor cunoaste astazi un inceput de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care te apreciaza sau chiar prin propuneri pe care deja de primesti, legat de cariera. Acum este momentul sa profiti de un context favorabil si sa gasesti solutiile necesare pentru a inainta, folosindu-te de creativitate si intuitie.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop