x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Noi din 11 mai 2021 asupra tuturor zodiilor

Influența Lunii Noi din 11 mai 2021 asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    10 Mai 2021   •   10:19
Influența Lunii Noi din 11 mai 2021 asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Este timpul să încetiniți, să respirați adânc și să trăiți în prezent pentru că Luna Nouă din 11 mai 2021 vă va ajuta să vă conectați cu corpurile voastre fizice și să vă concentrați asupra celor mai mari obiective pe care le aveți. Ea vine acum să ne pună în legătură cu energia pământului în timpul zodiei Taurului, care ne ajută să ne bucurăm de plăcerile senzuale și să fim, totodată, mai realiști, scrie bustle.com.

Porniți, încet dar sigur, să vă îndepliniți scopurile. Aceasta este ultima luminație dinaintea primei perioade a eclipsei din 2021, așadar stabliți-vă câteva lucruri pe care vreți să le realizați înainte de a începe haosul. Luna Nouă de acum se îmbină armonios cu visătoarea planetă Neptun, ceea ce va adăuga intuiție și conectare spirituală la obiectivele materiale.

Un alt aspect pozitiv se va realiza între planeta războnică Marte și copilul sălbatic Uranus, ceea ce va adăuga mai multă energie și motivație, dar și o exacerbare a emoțiilor. 

Dacă doriți să profitați la maximum de această perioadă, vă ajută să știți cum afectează Luna Nouă semnul sub care v-ați născut.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Meriți să ai o viața bună și știi asta. Acum te gândești cum să câștigi mai mulți bani pentru a-ți satisface unele plăceri. Folosește motivația Lunii Noi pentru a-ți stabili un buget și a-l investi pe termen lung pentru că instinctul te va ghida spre iinstrumentele financiare profitabile.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna Nouă este fericită în semnul tău și îte va plasa în centrul atenției, ceea ce înseamnă că vei avea cu adevărat șansa de a străluci. Dacă dorești să începi lucruri noi, acum este momentul. Planetele îți cer să ai încredere în tine și în univers, așa că fii la fel de îndrăzneț pe cât ești pragmatic.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există doar un singur lucru pe care această Lună Nouă ți-l cere, de a încetini și a te răsfăța. Condițiile cosmice sunt pregătite pentru a te ajuta să profiți de acest moment introspectiv numai dacă ești dispus să petreceți un timp singur. Prin urmare, odhnește-te, relaxează-te și astfel îți vei recăpăta energia de care ai nevoie.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Care sunt cele mai înalte vise și speranțe pentru viitorul colectiv ? Această Lună Nouă te ajută să faci un pas înapoi și să te uiți la modalitățile prin care poți oferi lumii darurile și talentele tale unice. Reprezinți deja un sprijin pentru persoanele apropiate, dar maginează-ți cum ar fi dacă ți-ai oferi ajutorul și comunității. Folosește această energie lunară pentru a oferi ma mult și așa vei primi de zece ori mai mult. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Această Lună Nouă te îndreaptă mai mult spre muncă,  așa că îndreabă-tă dacă ești cu adevărat mulțumit de cariera ta. Ce îți spune intuiția ? Dacă vrei să schimbi direcția, acum ai șansa să faci noi conexiuni, să profiți de oportunități bruște sau să încerci ceva nou în viața ta profesională. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ce îți captivează mintea și îți stârnește imaginația ? Luna Nouă de acum îți cere să pornești pe căi nebătătorite și să faci noi cunoștințe, care te vor ajuta să-ți îmbunătățești viața. Este în regulă dacă aceste lucruri nu reprezintă ceea ce îți dorești. Însă, uneori, să dai atențiie emoțiilor poate fi un mod mai eficient de a aborda lucrurile. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) 

Este timpul să te încrezi în intuiția ta și să fii sincer. Dacă o situație sau o relație a devenit epuizantă pentru tine, această Lună Nouă te ajută să stablești limite. A putea să-ți exprimi dorințele persoanelor apropiate, chiar dacă ți se pare înfricoșător în acest moment, te va ajuta să întărești legăturile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai șansa să întorci acum o nouă pagină în viața ta amoroasă, deci valorifică această Lună Nouă pentru a cere de la partenerul tău ceea ce a nevoie. Există mai mult spațiu pentru plăcere într-o relație atunci când ambele părți sunt pragmaiice, deci ia inițiativa și renunță la drame pentru a te putea concentra pe lucrurile distractive.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Munca vine în prim plan de această Lună Nouă și, din fericire, ești motivat. Este tmpul pentru a avansa în carieră dar nu uita să ai griijă de tine. Asigură-te că acorzi suficient timp pentru a-ți îngriji sănătatea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Nouă pământeană de acum te îndreaptă spre plăcerile vieții, așa că este momentul tău norocos să-ți deschizi inima spre iubire și senzualitate. A putea avea o întâlnire fierbinte, deci eliberează-ți programul pentru a face loc unui moment romantic. Acest aflux ușor de energie creativă și cochetărie este impulsul spiritual pe care l-ai așteptat. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Uneori trebuie doar să încetinești și să acorzi mai multă atenție celor din jur. Te simți mai sentimental decât de obicei, așa că este un moment minunat să restablești legăturile cu familia sau să te întâlnești cu vechi prieteni. Luând legătura cu rădăcinile tale și acordând atenție emoțiilor, vei vedea mai clar cum îți va fi viitorul.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna Nouă te ajută în muncă dar și în relațiile cu prietenii. Așa că așteaptă-te să fii ocupat câteva zile. Fluxul de energie socială te va inspira să faci noi conexiuni, să porți conversații inspirate cu prietenii și poate chiar să găsești noi modalități de a colabora la locul de muncă

×
Subiecte în articol: luna noua horoscop