x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 11 mai 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

Luna Nouă din 11 mai 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

06 Mai 2021   •   15:50
Luna Nouă din 11 mai 2021, benefică pentru aceste 3 zodii
Sursa foto: pixabay.com

Se spune că aversele de ploaie din aprilie aduc florile de mai, așa că putem avea încredere că Luna Nouă din 11 mai 2021 va înflori cu posibilități. Este o lună dulce și senzuală înflorește care ne revigorează și ne ajută să ne îndeplinim obiectivele din această primăvară, scrie bustle.com. 

Întrucât Soarele și Luna se alinază acum în zodia Taurului, o atenție deosebită va fi acordată dragostei, banilor și valorilor noastre. Nu trebuie să fim stresați, să ne grăbim pentru că vom rezolva lucrurile încet, constant, cu încredere și bucurie. Lunile Noi reprezintă întotdeauna momente propice pentru a ne stabili obiective personale și a depune eforturi să le realizăm. 

Prin urmare, toată lumea poate folosi acest eveniment în interesul său însă dacă aparțineți uneia dintre aceste zodie, veți fi favorizați. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atât Soarele, cât și Luna își vor uni forțele acum în casa ta, așa că acesta este un moment puternic pentru a-ți stabili obiective. Concentrează-te pe ceea ce îți dorești și nu-ți face griji cu privire la ce cred alții. Veii beneficia de o explozie neașteptată de energie și motivație. Comuncarea va fi favorizată și te va ajuta să-ți exprimi ideile. Deși este important să-ț abordezi doreințele în mod pragmatic, nu-ți fie teamă să ieși din zona ta de confort.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești pasionat de munca ta și vrei să te faci remarcat. De aceea, această Lună Nouă din casa carierei tale și a imaginii publice va fi importantă. În acest moment, ai șansa de a-ți crea oportunități profesionale importante sau de a începe proiecte noi care ți-ar putea aduce succes de durată. Deși este dificil pentru tine să faci alegeri ori schimbări în carieră, acum trebuie să-ți urmezi instinctele. Intuiția și-ar putea aduce câteva informații sau inspirații majore cu privire la modul de acțiune, așa că nu-ți fie teamă să alegi un drum mai neconvenționale pentru a ajunge acolo unde dorești.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lună Nouă de acum are loc în casa parteneriatelor tale, ceea ce înseamnă că este timpul să iei în serios relațiile personale. Ce îți dorești de la partenerul tău ? Gândește-te serios și clarifică-ți ce îți dorești, chiar dacă aceste lucruri te vor conduce pe căi neașteptate. Va trebui să porți discuții oneste, limite ferme și așteptări rezonabile. Deciiziiile pe care le iei acum vor avea efecte de durată. Așadar, ai încredere în tine că vei realiza ce îț dorești.

×
Subiecte în articol: luna noua horoscop