x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Nodul Nord, harta pentru succesul fiecărui semn zodiacal

Horoscop. Nodul Nord, harta pentru succesul fiecărui semn zodiacal

19 Apr 2018   •   14:30
Horoscop. Nodul Nord, harta pentru succesul fiecărui semn zodiacal

Succesul este ceva diferit pentru fiecare. Unii cred că succesul stă în a fi bogat, alţii în a avea dragoste şi familie. Unii sunt de părere că succesul are de-a face cu faima şi frumuseţea, în timp ce alţii cred că are legătură cu pacea interioară. Dacă nu ai nicio idee despre ce înseamnă succesul pentru tine, semnul tău zodiacal te poate ajuta să afli prin intermediul Nodului Nord, potrivit Elite Daily.

Nodurile Lunare reprezintă punctele de intersecţie dintre parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. Nodul Nord vorbeşte despre viitorul nostru şi despre direcţia în care ne îndreptăm.

Berbec

În această viaţă, este timpul să fii o stea care nu se opreşte din strălucit. Încetează să te mai ascunzi în umbră şi renunţă la a mai face compromisuri. Eşti menit să fii un lider, mai degrabă decât un urmăritor. Nu te pierde în mulţime.

Taur

Concentrat pe probleme materiale, precum munca, cu picioarele pe pământ şi legat de siguranţă. În această viaţă, eşti menit să-ţi organizezi şi înfrumuseţezi existenţa. Găseşti linişte în plăceri simple. Clarifică-ţi gândurile, vorbeşte sincer şi fă lucrurile pe rând.

Gemeni

Eşti menit pentru un singur scop, mai degrabă decât pentru a sări de la o chestie la alta. Eşti deschis la noi perspective şi stabileşti punţi de comunicare cu ceilalţi. Absorbi toată informaţia din jur şi rămâi obiectiv. Exploreazi ce ai în jur cu rezerve nelimitate de curiozitate. Împlinirea ta vine din a învăţa şi a evolua.

Rac

Legat de emoţiile din viaţa ta. Permite-ţi vindecare. Scopul tău stă în a rămâne sensibil, empatic, în a avea legături strânse de familie şi în a avea grijă de ceilalţi. Eşti menit să fii alături de persoanele dragi ţie, să fii înconjurat de ele.

Leu

Fii curajos şi exprimă-ţi ideile, indiferent de ce cred ceilalţi. Eşti menit să trăieşti în lumină. Îmbrăţişează-ţi dorinţa de faimă şi lux. Uită de restul. Este momentul să străluceşti. Lumea îţi aparţine ţie şi doar ţie

Fecioară

Analitic şi critic. Bazat mai mult pe fapte decât pe opinii şi credinţe iraţionale. Vei atinge potenţialul absolut când vei reuşi să creezi un sistem care să-ţi permită să îţi atingi obiectivele sistematic. Încearcă să ai mereu încredere în capacităţile tale intelectuale.

Balanţă

Eşti menit să transmiţi pace. Potenţialul tău absolut stă în cooperarea cu ceilalţi, în a-i ajuta să devină o echipă. Fii delicat, diplomat şi înţelegător. Când apare conflictul, tu eşti cel care aduce liniştea şi calmul. Trăieşte-ţi viaţa în armonie.

Scorpion

Îţi dezvolţi la maximum spiritualitatea. Conectează-te cu divinitatea. Nu te poţi preocupa de probleme “pământești”, căci aceastea nu-ţi trezesc interesul. În loc să cauţi plăceri materiale, fericirea şi potenţialul tău se află în suflet. Nu te interesează luxul, ci vrei ca spiritul să se simtă liber.

Săgetător

Nu eşti menit să stai într-un singur loc. Vrei să călătoreşti, să cunoşti noi feţe, noi realităţi. Monotonia şi rutina nu te ajută să evoluezi. Ai nevoie de picanterii, varietate şi aventură. Nu te lăsa oprit de aşteptările societăţii.

Capricorn

În această viaţă, eşti menit să fii independent, un adevărat om de afaceri. Nu simţi prea mare nevoie de afecţiune sau companie. Îţi construieşti propriul drum spre succes fără ajutorul celorlalţi. Eşti un lider şi reuşeşti să atingi succesul profesional.

Vărsător

Eşti menit să aduci o altă perspectivă în faţa oamenilor, să trezeşti revoluţii. Cel mai bine te simţi în mijlocul comunităţii, căci eşti un fan al jocului în echipă. Lumea te urmează, iar ideile tale revoluţionare sunt o gură de aer pentru comunitate.

Peşti

Eşti menit să fii un artist, să creezi, să aduci culori în vieţile celorlalţi. Intuiţia ta este o adevărată sursă de adevăr, aşa că ai încredere în ea. Dacă dezvoli o conexiune cu al şaselea simţ, vei avea toate răsunsurile. Rămâi emoţional, deschis şi empatic cu ceilalţi.

 

×
Subiecte în articol: nordul nord zodiac horoscop nodurile lunare