x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Numărul vieții: Cum știi dacă ești cu sufletul pereche alături

Numărul vieții: Cum știi dacă ești cu sufletul pereche alături

28 Feb 2019   •   08:16
Numărul vieții: Cum știi dacă ești cu sufletul pereche alături

În termeni simpli, numerologia este un studiu al numerelor din viața noastră. Poate fi folosită pentru a descoperi informații despre fiecare persoană. Numerologia este văzută ca un limbaj universal.

Dacă sunteți familiarizați cu astrologia, atunci ați putea știi puțin și despre numerologie. Este similară în câteva moduri, dar folosește o metodă diferită pentru a obține informații: numerele.

Numerologia pleacă de la ideea că universul este un sistem și, odată defalcat, rămânem cu elementele de bază, numerele. Aceste numere pot fi apoi utilizate pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine lumea și pe noi înșine ca indivizi.

Numerologia a apărut cu aproximativ o mie de ani în urmă, când numerele romane și evreiești erau alcătuite din litere ale alfabetului, iar numărul zero nu fusese încă inventat. Unele dintre numerele formate prin litere au fost interpretate ca și cuvinte, al căror înțeles ar putea fi examinat pentru înțelegeri mistice.

De-a lungul anilor, interesul oamenilor a crescut și a devenit mai mult decât un obiect al matematicii care este folosit pentru numărare și măsurare. Acum, numerele au evoluat ca un instrument pentru a prezice ceea ce suntem ca persoană și viitorul nostru.

Știința utilizării numerelor cu calcule matematice logice pentru a obține date despre viitor este numită numerologie. Numerologia derivă din relații oculte și esoterice între numere și obiecte fizice sau lucruri. Oamenii care cred în numerologie susțin că numerele guvernează mult ceea ce se întâmplă în relații, sănătate, finanțe și viața în general.

Numerele derivate din numele persoanei și data nașterii pot fi folosite pentru a calcula o diagramă numerologică despre personalitate, relații și chiar viitorul. Nu există nici o dovadă științifică că oricare dintre afirmațiile făcute de numerologiști este adevărată, dar acest lucru nu împiedică oamenii să creadă sau să fie interesați de perspectivele pe care le poate da numerologia. (PM)

Pentru unii, numerele sunt simple cifre fara vreo semnificatie aparte. Pentru numerologi, insa, numerele sunt adevarate comori, in spatele carora sunt adevaruri gata sa fie descoperite. Numerologii au creat numarul vietii in functie de care iti poti afla compatibilitatea cu altcineva. Calculeaza-l si vezi daca partenerul este sufletul tau pereche.

Cum se calculeaza

Daca data ta de nastere este 30 decembrie 1989, numarul vietii se calculeaza astfel.....................

Citește mai departe despre compatibilitatea ta cu persoana iubită în funcție de numărul vieții

Foto: Pixabay

×