x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Previziuni pentru luna decembrie 2021. Influența Săgetătorului asupra celorlalte semne

Previziuni pentru luna decembrie 2021. Influența Săgetătorului asupra celorlalte semne

22 Noi 2021   •   15:50
Previziuni pentru luna decembrie 2021. Influența Săgetătorului asupra celorlalte semne
Sursa foto: pixabay.com

Zilele mai scurte și vremea rece favorizează petrecerea serilor acasă, alături de cei dragi. Însă chiar dacă vrem să ne refugiem departe de tumultul vieții, semnul de foc al Săgetătorului ne va agita începând din 22 noiembrie.

Acesta ne va da un impuls pentru a ieși din zona de confort. Este aproape imposibil ca Săgetătorul să stea liniștit pentru că el vrea să iasă în evidență mereu, lucru favorizat de planeta norocoasă Jupiter. Astfel încît, așteptați-vă să încheiați anul acordând atenție propriei persoane, lărgindu-vă cerul de cunoștințe și depășindu-vă limitele. Și Mercur, planeta comunicării, intră în această zodie pe 23 noiembrie, ceea ce vă ajută să vorbiți clar și direct dar simțiți și creșterea tensiunilor odată cu venirea planetei Marte în acest semn.

Fiecare zodie va fi afectată însă diferit de tranzitul prin Săgetător.

Berbec

Vei descoperi că acest sezon pune accentul pe creșterea interioară, așa că vei fi mai concentrat pe auto-reflecție. Este o perioadă de transformare pentru tine, dar mai întâi trebuie să te odihnești. Poate găzduiești petreceri care îți permit cu adevărat să te relaxezi și să te revigorezi cu cei pe care îi iubești.

Taur

Lucrurile devin puțin mai grele pentru tine, după ce renunți la câteva straturi și devii mai activ în viața socială. Te-ai obișnuit să ai toate răspunsurile. Acum ai șansa de a te oglndi în privirile celorlalți. Deși nu poți schimba modul în care ești perceput, fii atent la nemulțumirile celorlalți față de tine.

Gemeni

Săgetătorul va zdruncina unele dintre relațiile tale apropiate și speciale. Deși controlul impulsurilor nu este de obicei lecția ta, îmi vine în minte expresia „acționează acum și gândește-te mai târziu”. Acum poți să observi unde greșești întrebându-i pe ceilalți. 

Rac

Simți nevoia să reflectezi asupra ritualului tău obișnuit de îngrijire. Venus se opune direct semnului tău până în ianuarie. Aceasta marchează o perioadă în care te simți inconfortabil având grijă de ceilalți. Amintește-ți că, deși te pricepi la dragoste, nu trebuie întotdeauna să te adaptezi altora. 

Leu

Ești fericit pentru că în această perioadă te concentrezi pe plăcerile tale personale prin interacțiunile sociale. Dar acum observi că te învârț într-un alt grup de prieteni decât anul trecut. Există prieteni în jurul tău care te fac să te simți grozav sau, dimpotrivă, neplăcut. Așa că întrebarea este - Vrei acești oameni în jurul tău?

Fecioară

În această perioadă ești nostalgic. Dar te ocupi cu succes de renovarea locuinței. Termini proiectele pentru casă, investești în lucruri pe termen lung sau, pur și simplu, faci acea curățare profundă pe care ai dorit-o.

Balanță

Acest sezon te îndeamnă să te odihnești, mai ales dacă interacțiunile sociale te epuizează. Este bine să petreci nopți liniștiți în casă. Ai avut un an încărcat. Ia o pauză înainte de a te arunca din nou în mulțime. 

Scorpion

În săptămânile următoare te vei concentra asupra finanțelor tale și te vei inspira să acționezi pentru a-ți spori veniturile. Deși s-ar putea să-ți fie greu să renunți, știi că tot ce este în umbră trebuie să iasă la lumină la un moment dat. Ia ceea ce ai învățat sezonul trecut și integrează-l în valorile tale personale. 

Săgetător

Este timpul să avansezi. Fă-ți acest timp pentru a reflecta cu seriozitate asupra anului care a trecut și concentrează-te asupra modurilor în care poți să-ți deschizi inima și mintea în mod conștient. 

Capricorn

Așteaptă-te ca revelații și părți ascunse din tine să iasă la iveală. Venus râmâne în zodia ta până la sfârșitul lunii ianuarie. Este important pentru că, în sfârșit, oamenii vor începe să vadă relațiile de dragoste și afaceri așa cum o faci tu, tactic și practic.

Vărsător

Acceptă ajutorul celor din jur și nu te mai crede autosuficient pentru că astfel vei găsi abundența care te așteaptă. Trebuie doar să te pui la treabă. Această perioadă îți oferă capacitatea de a acționa în conformitate cu obiectivele pe care ți le-ai propus în acest an, mai ales în cariera ta. Dacă te simți copleșit și nu ești sigur ce trebuie să faci, începe cu un singur pas.

Pești

Vei observa o schimbare a concentrării pentru realizarea unor relații profesionale și căutarea unui mentor înțelept care să te ajute să-ți atingi obiectivele. Acum trebuie să sintetizezi ceea ce ai învățat, nu numai despre tine, ci și despre filosofia ta generală despre viață. 

×
Subiecte în articol: sagetator