x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Gemenilor: Compatibilități relaționale și sexuale

Zodia Gemenilor: Compatibilități relaționale și sexuale

de Moira Dună    |    14 Mai 2021   •   15:06
Zodia Gemenilor: Compatibilități relaționale și sexuale
Sursa foto: pixabay.com

Semn de aer, dominat de planeta comunicării, Mercur, Gemenii sunt considerați fluturi social, așa că nu este de mirare că mulți dintre ei zboară spre inimile noastre. Născuți în perioada 21 mai-20 iunie, aceștia sunt curioși și entuziaști, scrie thesun.co.uk.

Cel mai bine se înțeleg cu Balanța, Berbecul și Vărsătorul. Cu toate acestea, Balanța și Gemenii alcătuiesc perechea perfectă. Amândoi sunt influențați de aer, ceea ce reprezintă un punct bun de pornire pentru conexiunea lor mentală și raționamentul verbal. Sunt egali în ceea ce privește inteligența și comunicarea, și împărtășesc un interes comun pentru culturală. Gemenii vor respecta, de asemenea, nevoia Balanței de a flirta pentru a fi acceptată de alte persoane. Nu numai că nu vor găsi acest lucru descurajant, dar se vor bucura de efectele acestui lucru, adică propria lor libertate.

Conexunea sufletească dintre aceștia este puternică și, în plus, amândoi sunt aventuroși în pat. Balanța este guvernată de planeta iubirii Venus, sexuală, senzuală și seducătoare, iar Gemenii sunt conduși de planeta inteligenței, Mercur. Baza unei vieți sexuale bune între acești doi este curiozitatea lor. Balanța este întotdeauna curioasă cu privire la partener, în timp ce Gemenii sunt curioși despre tot.Deși Balanța ar putea fi indecisă, Gemenii nu vor avea probleme să se gândească la diverse modalități de a condimenta lucrurile.

Datorită curiozității lor constante, Gemenii sunt atrași sexual și de Leul expansiv și cuceritor. Gemenii se vor bucura de plăcere alături de strălucitorul Leu, care le va spor încrederea în calitățile lor. Aceste două semne formează într-adevăr o pereche electrică atunci când vine vorba de sex.

La capătul opus găsim Gemenii și Fecioara, care vor sta de vorbă în dormitor. Gemenii sunt profund atrași de inteligența Fecioarei și doar le place să joace cu ea.

×
Subiecte în articol: horoscop gemeni