x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile care vor avea cel mai reușit Valentine’s Day

Zodiile care vor avea cel mai reușit Valentine’s Day

07 Feb 2018   •   09:17
Zodiile care vor avea cel mai reușit Valentine’s Day

Aceste zodii vor avea un Valentine’s Day cu adevărat deosebit, indiferent că sunt într-o relație sau nu, toate acestea datorându-se lui Venus, care se află în zodia Pești de de pe 10 februarie.

 

Leu
Anul acesta de Valentine’s Day, zodia leu va lumina orice încăpere în care intră. Va trebui însă să îți știi clar intențiile când intri în încăperea respectivă: ești acolo pentru a răspândi fericire sau pentru a-ți hrăni egoul? Zâmbește, fii glumeț, fii darnic cu îmbrățișările și lasă-ți flacăra interioară să strălucească puternic. Întreaga comunitate are nevoie de pasiunea și de energia ta pentru a înviora și a înveseli aceste zile reci de iarnă. Sezonul vărsătorilor poate avea efecte negative asupra celora cărora le este greu să depășească ultima perioadă rece a anului. Tu ești căldura care îi face pe toți să se încreadă în soare.

Vărsător
Poate că frigul lunii februarie este greu de suportat pentru alte zodii, dar acest anotimp te-a ajutat să-ți dezvolți extraordinar de mult capacitățile mintale. Aceasta este luna în care o să găsești adevărata iubire a inimii tale, deși s-ar putea să nu vină sub forma la care te-ai aștepta. Sufletele pereche vin în diferite forme, iar dacă nu îl vezi pe al tău, nicio grijă, totul se va limpezi ulterior. Chiar dacă ești single anul acesta de V Day, știi că atâta timp cât faci parte din univers nu ești niciodată singur, informează elle.ro.

Pești
Întreaga ta existență se învârte în jurul găsirii iubirii adevărate, pești. Este obiectivul tău suprem, apa din pocalul tău sfânt, iar pe 14 februarie acest pocal va da pe dinafară cu iubire și bunăstare. Aceasta este influența lui Venus și depinde de tine să dai mai departe această bunăstare. Când vrei, poți să faci minuni, iar anul acesta de Ziua Îndrăgostiților vei împarți persoanelor cu care ești cel mai apropiat putere, curaj si bucurie. Ai putea chiar să te surprinzi pe tine însuți, iubirea îți dă curaj, deci nu ezita să dai dovadă de acest nou curaj cu care ai fost înzestrat. Chiar dacă această persoană se dovedește sau nu că e sufletul tău pereche, vei avea parte e o lecție karmică care te va ajuta să împarți bucurie. Cu toții am avea de învățat de la tine.

×