x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech VIDEO. CEO Youtube: "Facebook ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi"

VIDEO. CEO Youtube: "Facebook ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi"

13 Feb 2018   •   13:28
VIDEO. CEO Youtube: "Facebook ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi"

Şefa executivă Youtube, Susan Wojcicki, s-a alăturat unui grup de executivi din media şi din zona tehnologiilor care au criticat Facebook la o conferinţă din California, scrie The Guardian.

Wojcicki, a cărei companie este, de asemnea, intens criticată în privinţa vloggerului Logan Paul, care a postat pe Youtube un videoclip cu un bărbat spânzurat dintr-o pădure din Japonia, şi care nu a fost suspendat de către Youtube, a sugerat că Facebook ar trebui să meargă pe calea pe care a început-o când şi-a anunţat planul de a scoate de pe lista priorităţilor ştirile, în ianuarie.

“Ar trebui să se întoarcă la pozele cu bebeluşi”, a spus Wojcicki la Code Mode în Los Angeles. Aceasta nu a fost singura care a folosit scena pentru a critica platforma Facebook, care a devenit sacul de box favorit al industriei din ultimele luni.

Facebook s-a apărat în cadrul conferinţei. Şefa diviziei pentru parteneriate vizând ştirile a Facebook, Campbell Brown, a susţinut că percepţia că Facebook este un tablou gol pentru toate tipurile de conţinut este greşită, afirmând că platforma “înclină spre ştirile de calitate” şi pentru “editori de încredere” în detrimentul clickbaitului.

×