x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech HyperX va pune pe piaţă memorii mai performante şi cu voltaj mult mai redus

HyperX va pune pe piaţă memorii mai performante şi cu voltaj mult mai redus

01 Sep 2015   •   14:21
HyperX va pune pe piaţă memorii mai performante şi cu voltaj mult mai redus

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., a lansat modulele de memorie de înaltă performanţă şi voltaj redus HyperX FURY DDR3L, precum şi noile module HyperX Impact DDR4 SO-DIMM, potrivit unui comunicat al companiei.

HyperX FURY DDR3L rulează la un voltaj scăzut de doar de 1.35V, care implică un consum mai mic de energie şi mai puţină căldură degajată. Noile memorii sunt disponibile la frecvenţe de 1600MHz şi 1866MHz şi în kit-uri de două unităţi dual-channel cu capacitatea de 8GB sau 16GB, precum şi în module de 4GB şi 8GB, se menţionează în comunicat.

"Noile memorii HyperX se adresează celor pasionaţi de tehnologie care vor să aibă parte de performanţe ridicate. Funcţionalitatea plug-and-play disponibilă pentru HyperX FURY DDR3L şi HyperX Impact DDR4 SO-DIMM este recomandată pentru a spori performanţele sistemului utilizatorilor", a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR3, unităţi SSD, memorii de tip USB Flash şi căşti, produsele adresându-se în special gamerilor, entuziaştilor de tehnologie şi pasionaţilor de overclocking. HyperX este dedicată susţinerii fenomenului de eSports, sponsorizând 20 de echipe la nivel global şi fiind şi sponsorul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom şi PAX.

×