x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Lovitura DURA pentru WhatsApp. Aplicatia nu se va mai gasi pe anumite telefoane mobile

Lovitura DURA pentru WhatsApp. Aplicatia nu se va mai gasi pe anumite telefoane mobile

28 Feb 2016   •   22:39
Lovitura DURA pentru WhatsApp. Aplicatia nu se va mai gasi pe anumite telefoane mobile

Aplicația mobilă de mesagerie WhatsApp a împlinit recent șapte ani de funcționare și are peste un miliard de utilizatori activi, însă reponsabili ai platformei au transmis pe blogul oficial că aplicația nu va mai fi disponibilă din 2017 pe dispozitivele mobile BlackBerry și Nokia care utilizează sistemele proprii de operare, conform theverge.com.

Această decizie se aplică inclusiv recentei versiuni a sistemului de operare BlackBerry 10 OS pentru dispozitivele companiei canadiene de telefonie mobilă, dar și versiunilor S40 și S60 ale sistemului de operare Symbian, Android 2.2 și Windows Phone 7.1, toate acestea întâlnite pe dispozitivele mobile Nokia.

Cei de la WhatsApp transmit utilizatorilor de Android sau Windows că până la finalul anului au posibilitatea să își actualizeze sistemele de operare de pe dispozitivele lor mobile la versiuni mai noi pentru că altfel la finalul anului serviciul va fi oprit pentru sistemele de operare indicate. Anterior, BlackBerry a lansat modelul de telefon ''Priv'' cu un sistem de operare Android care face mai facil accesul la Google Play. WhatsApp, care face parte din 2014 din portofoliul de companii al Facebook, a fost lansat în 2009.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: whatsApp