x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

de Oana Pavelescu    |    05 Mar 2018   •   15:19
VIDEO - Angajații Apple au probleme de adaptare în noul sediu. Cel puțin 3 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Angajații de la Apple Park au pobleme de acomodare în noul sediu care are forma unei nave spațiale.

Sediul central al Apple, care a costat în jur de 5 miliarde de dolari, le creează probleme angajaților care se ciocnesc de zidurile de sticlă.

În ciuda avertizărilor lansate de inspectorii în construcții că oamenii nu vor reuși să-și dea seama unde se termină ușile și unde încep zidurile, cel puți 3 angajați ai uriașei companii au avut nevoie de îngrijiri medicale încă din prima lună de când compania s-a mutat în noul sediu.

Apple Park este o clădire circulară uriașă din beton și sticlă, cu 4 nivele, creația arhitectului Norman Foster. Un record al clădirii este că aici a fost instalată cea mai mare bucată de sticlă curbată.

Bloomberg nota anul trecut că angajații care umblau prin sediu cu ochii în telefoane s-au ciocnit de nenumărate ori de zidurile de sticlă, ceea ce a dus la lipirea de buline galbene pe sticlă, însă acest lucru a fost în contradicție cu designul clădirii.

Conducerea Apple a decis să lipească pătrate pe zidurile de sticlă după modelul pe care îl utilizează în unele dintre magazinele companiei.

×
Subiecte în articol: apple park