x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Vrei Microsoft Office gratuit? Așa se poate! E simplu și legal

Vrei Microsoft Office gratuit? Așa se poate! E simplu și legal

31 Aug 2015   •   17:30
Vrei Microsoft Office gratuit? Așa se poate! E simplu și legal

Pentru că ne-am obişnuit cu toții să folosim aplicaţiile de birou ale celor de la Microsoft, am căutat 5 moduri prin care să rulăm Microsoft Office gratuit.

Există foarte multe alternative la Microsoft Office, multe dintre ele gratuite. Cei mai mulţi dintre noi folosim însă Word, Excel şi PowerPoint de prea mulţi ani încât să ne dezobişnuim. Mai mult decât atât, multe documente create în aceste programe rareori pot fi vizualizate sau editate la fel de bine în alte aplicaţii.

În teorie, aceste suite de programe nu sunt deloc ieftine, iar mai recentul Office 365 implică plata unui abonament destul de generos. Din fericire, există câteva moduri prin care puteţi rula Microsoft Office gratuit. În acest material am agregat cinci astfel de opţiuni, începând cu o versiune de probă pe care o puteţi rula printr-un truc până la 180 de zile şi continuând cu aplicaţii web şi mobile.

Dacă urmaţi aceste sfaturi, nu înşelaţi pe nimeni, nu faceţi piraterie şi vă puteţi desfăşura liniştiţi activitatea folosind aplicaţiile care vă fac viaţa mai uşoară.

Află cum te bucuri de Microsoft Office fără să plătești 

×
Subiecte în articol: microsoft office