x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Cercetătorii cred că au găsit un OZN vechi de 250 de mii de ani. Descoperirea a fost făcută în România

Cercetătorii cred că au găsit un OZN vechi de 250 de mii de ani. Descoperirea a fost făcută în România

24 Oct 2016   •   14:40
Cercetătorii cred că au găsit un OZN vechi de 250 de mii de ani. Descoperirea a fost făcută în România
Sursa foto: mirror.co.uk

Un obiect din aluminiu, care pare a fi lucrat manual, a fost descoperit în România, istoricii spunând că datează de acum 250 de mii de ani şi că este dovada că extratereştrii au vizitat, mai demult, Pământul. Obiectele din aluminiu nu au fost produse de om până acum aproximativ 200 de ani, dar obiectul antic descoperit pare că este o manufactură.

Detaliile acestei descoperiri nu au fost făcute publice la momentul respectiv, obiectul fiind găsit în România comunistă, în anul 1973, împreună cu alte două obiecte. Muncitorii care lucrau pe malurile Mureşului, nu foarte departe de Aiud, au găsit cele trei lucruri la 10 metri sub pământ. Acestea păreau că au o formă neobişnuită şi că sunt antice, lucru ce a fost confirmat şi de arheologii care au apărut imediat la faţa locului. Două obiecte au fost identificate de aceştia drept fosile, în timp ce al treilea părea a fi o parte dintr-un obiect de metal făurit de om. Se crede că obiectul, foarte uşor de altfel, ar fi capătul unui topor. Toate cele trei obiecte au fost trimise spre analiză la Cluj.

Potrivit testelor, descoperirea are în componenţa sa 12 metale, dar aluminiul ocupă 90% din total, iar primele date oferite de cercetătorii români spun că datează de acum 250 de mii de ani, confirmare venită şi din partea unui laborator din Lausanne, Elveţia. Obiectul are 20 de centimetri lungime, 12,5 lăţime şi 7 centimetri grosime, potrivit mirror.co.uk.

Dezbaterile sunt aprinse pe tema faptului că aceasta ar fi o parte componentă a unui obiect zburător neidentificat şi dovada că am fost vizitaţi, în trecut, de o civilizaţie extraterestră.

 

×