x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ți-e FRICĂ de BAC? 3 „COPIUȚE” high tech sau cum te ajută ultratehnologia SĂ NU FII PRINS CÂND COPIEZI la examene

Ți-e FRICĂ de BAC? 3 „COPIUȚE” high tech sau cum te ajută ultratehnologia SĂ NU FII PRINS CÂND COPIEZI la examene

19 Iun 2015   •   00:45
Ți-e FRICĂ de BAC? 3 „COPIUȚE” high tech sau cum te ajută ultratehnologia SĂ NU FII PRINS CÂND COPIEZI la examene

 A trecut vremea copiutelor prinse cu elasticul pe sub maneca bluzei de scolar ori cu bolduri, de poalele sarafanului de liceana. Pana si... copiutele au fost atinse de aripa tehnologiei!

De multi numita "copiat", aceasta practica este considerata impotriva conduitei scolare. Dar o data cu evolutia tehnologiei, regulile devin din ce in ce mai maleabile si dovezile mai greu de colectat. Iata cateva sugestii de „instrumente” invizibile, adevarate „copiute high tech”, care te pot ajuta sa depasesti stresul interent unui examen (si sa nu fii cuprins de stresul ca vei fi prins).

1. Pix invizibil

Cele mai in voga metode folosite pentru copiat sunt, logic, cele care nu lasa nici o urma, sau cel putin nici o urma vizibila cu ochiul liber. Astfel nimeni nu va sti nimic despre adevarata natura a colii albe de hartie la care te uiti cu atata interes.

Pixul UV arata la prima vedere ca un highlighter cu un capac supra-dimensionat, care nici macar nu scrie. Tocmai aici intervine partea interesanta: pixul invizibil merge pe acelasi principiu ca si vopseaua folosita pentru marcatul banilor, numai ca in loc de cuvantul "Mita" poti scrie formule si in loc de bancnote, folosesti coli de hartie normale. Pixul este dotat cu un LED ultraviolet in capac cu ajutorul caruia poti citi la nevoie orice formula sau definitie.

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR


Te-ar putea interesa și

8 lucruri recent descoperite despre corpul uman

Cum îți poți ajuta creierul să întinerească

Este Marijuana soluția miraculoasă în tratarea copiilor cu autism?

×
Subiecte în articol: high tech cum sa copiezi la bac