x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 5 motive pentru care să îţi cumperi un LG G5

5 motive pentru care să îţi cumperi un LG G5

25 Feb 2016   •   17:56
5 motive pentru care să îţi cumperi un LG G5
G5 a fost lansat duminică, 21 februarie 2016, iar de atunci au apărut o mulţime de opinii pro şi contra primului dispozitiv modular de la LG. În cazul în care ai dubii dacă să dai sau nu banii pe un astfel de smartphone, Noobz.ro îţi oferă 5 motive pentru care să îţi cumperi LG G5.
» Design
Seria 6 de la iPhone a venit cu mult prea puţine schimbări de design, în vreme ce LG G5 adoptă o nouă direcţie pentru LG, completată de primul design complet din metal. În plus, dispozitivul vine cu o serie de accesorii care îl fac să fie primul smartphone modular al companiei. Nu doar materialele din care este creat acesta schimbă LG, ci şi butoanele de volum care au fost mutate de pe partea dreaptă pe partea stângă a dispozitivului.
Butonul de pornire rămâne pe spate, totuşi, de data aceasta cu un scanner de amprentă integrat, asemănător cu cel oferit pe LG V10. Mulţumită unui display mai mic, LG G5 ar trebui să fie mai uşor de manevrat decât LG G4.
Pe de altă parte, Apple continuă tradiţia de a nu schimba foarte mult designul de la o lansare la alta, astfel iPhone 6s Plus semănând destul de mult cu predecesorul său. Desigur, designul nu este complet la fel, dispozitivul iPhone 6s Plus primind un upgrade în ceea ce priveşte rezistenţa, evitând astfel ca smartphone-ul să se mai îndoaie.
Totuşi, când vine vorba de design, preferinţele diferă de la un utilizator la altul. Dacă este să ne dăm o părere, deşi LG G5 este modular şi vine cu câteva accesorii care aduc culoare, în fond are un design „plictisitor”, iar potrivit gurilor rele „parcă seamănă puţin cu iPhone.”
Citeşte mai departe.

×