x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 8 iPhone-uri ţin piept unui glonţ AK-74! Care sunt rezultatele

8 iPhone-uri ţin piept unui glonţ AK-74! Care sunt rezultatele

04 Feb 2016   •   09:09
8 iPhone-uri ţin piept unui glonţ AK-74! Care sunt rezultatele
Pe internet, regăsim numeroase teste cu dispozitive iPhone, dar nu ne-am aşteptat ca cineva să se gândească chiar să ţină piept unui glonţ AK-74 cu doar câteva smartphone-uri de la Apple.
Ei bine, există un viral pe Internet: „How Many iPhones Does It Takes To Stop an AK-74 Bullet?” în care un tânăr testează rezistenţa smartphone-urilor de la Apple într-un mod cu totul şi cu totul inedit.
 
El aşază în ordine 7 iPhone-uri şi la final un Samsung Galaxy S6 Edge şi îşi propune să tragă cu AK-74 rusesc pe care l-a moştenit. În filmuleţ, bărbatul spune că va face testul pe 8 iPhone-uri, dar noi le-am numărat şi este vorba doar de 7, aşa cum am spus şi mai sus. Motivul pentru care a pus un Samsung Galaxy S6 Edge la final nu a fost explicat pe durata experimentului, dar cel mai probabil autorul a ştiut sigur ce a dorit să facă.
Aşadar, de la o distanţă de aproximativ 2 metri, tânărul trage cu AK-74-ul şi aşa cum veţi vedea şi în imagini, este nevoie de 5 iPhone-uri pentru a opri un glonţ de AK-74! Glonţul a trecut prin primele 4 iPhone-uri şi s-a oprit în ecranul celui de-al 5 - lea.
 
Vezi aici video-ul De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ AK-74! 

×