x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţii care ascund infidelitatea

Aplicaţii care ascund infidelitatea

28 Iun 2017   •   13:50
Aplicaţii care ascund infidelitatea
Sursa foto: pexels.com

Făcute special pentru ca partenerii infideli să-şi ascundă activităţile “extra-curiculare” sau nu, există o mulţime de aplicaţii folosite de oameni pentru a-şi păcăli jumătatea.

Cândva, puteai prinde un partener infidel doar uitându-te puţin prin email-uri, mesaje şi aruncând o privire prin “history”. Însă, acum infidelitatea a evoluat odată cu tehnologia şi nu mai poate fi descoperită atât de uşor.

Iată unele dintre “uneltele” folosite pentru a ascunde infidelitatea, conform The Independent:

Private Photo

Dacă te uiţi prin telefonul partenerului, căutând un semn de infidelitate, te-ai deranja vreodată să accesezi şi calculatorul? Exact!

Simbolul aplicaţiei “Private Photo” arată exact ca un calculator, dar după ce introduci parola corectă, apare o colecţie de imagini secrete, care nu vor apărea niciodată în principala galerie foto.

Tiger Text

Tiger Text permite utilizatorului să ascundă mesajele, iar când nu-şi doreşte ca cineva să-l sune, aplicaţia porneşte un sunet asemănător cu acela când nu ai semnal.

Aplicaţia a fost creată pentru afaceri, însă infidelii au găsit o altă arie în care ar putea fi folosită.

Nosy Trap

Dacă partenerul porneşte aplicaţia de fiecare dată când lasă telefonul nesupravegheat, iar tu încerci să cauţi prin el, aplicaţia îţi face o poză cu camera frontală.

Fox Private Message

Aplicaţia şterge toate mesajele când telefonul este scuturat. Mai mult, dacă adaugi un număr ca fiind un “contact privat”, orice mesaj primit de la numărul respectiv intră direct în aplicaţie, în loc să fie stocat în mesaje, cum se întâmplă în mod normal.

 

×
Subiecte în articol: aplicatii infidelitate