x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Așa trimiți fișiere instant, gratuit! Cele mai bune servicii de transfer de date

Așa trimiți fișiere instant, gratuit! Cele mai bune servicii de transfer de date

de playtech.ro    |    01 Sep 2015   •   17:06
Așa trimiți fișiere instant, gratuit! Cele mai bune servicii de transfer de date

Creșterea numărului de persoane cu acces la internet a adus, la rândul său, și o creștere a necesității de servicii de calitate pentru transferul de date.

În ultimii ani, documentele și fișierele transferate cu ajutorul unor au devenit atât de complexe, încât serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este cu atât mai important să vă alegeți cu grijă site-ul la care apelați pentru astfel de procese, deoarece prețurile și beneficiile oferite variază de la o situație la alta. În timp ce un site vă permite să trimiteți documente de până la 5GB pentru o anumită sumă, altul ar putea stabili această limită la 10GB.

De asemenea, sunt numeroase situațiile în care un utilizatori nu dorește să introducă alte date personale în afara unei adrese de email, motiv pentru care în lista de mai jos am inclus doar site-urile care vă permit să transferați documente fără a necesita înregistrare.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Fastupload.ro este unul dintre cele mai bune servicii românești pentru transfer de date disponibile în acest moment pe internet. Site-ul vă oferă posibilitatea de a apela atât la serviciile sale gratuite, cât și la cele Premium. În cazul în care le preferați pe cele dintâi, veți avea, desigur, posibilitatea de a transfera un număr nelimitat de fișiere, cu o dimensiune maximă de 1GB pentru fiecare și viteze de transfer de 100Mbps atât pentru upload, cât și pentru download.

Vezi lista completă cu cele mai bune servicii de transfer de date 

×