x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cel mai mic aparat foto mirrorless: α5100

Cel mai mic aparat foto mirrorless: α5100

de Alexandru Radescu    |    19 Aug 2014   •   18:24
 Cel mai mic aparat foto mirrorless: α5100

Sony a prezentat oficial camera foto α5100, considerată cel mai mic model cu obiective interschimbabile: greutate de 224 grame, ecran LCD tactil şi rabatabil de 7,5 cm. Modelul, dotat cu un senzor APS-C, bliț încorporat și Wi-Fi, va fi disponibil comercial în Europa din luna septembrie, la un preţ estimativ de 700 euro (kit cu obiectiv 16-50mm).

Α5100 vine cu 179 de puncte de detecţie, senzor Sony Exmor CMOS cu 24,3 MP efectivi şi același procesor de imagine Bionz X prezent în modelele din seria α7. Funcţiile video includ şi popularul format profesional XAVC S la o rată de transfer de 50 Mbps, asigurând înregistrări Full HD.

Prin sincronizarea camerei cu un smartphone sau tabletă, este activat sistemul Smart Remote Control care îţi permite să încadrezi şi să declanşezi prin intermediul acelor gadget-uri

Transmiterea fotografiilor şi clipurilor video (MP4) către telefoane, tablete şi televizoare este facilitată de sistemul NFC cu Wi-Fi Direct, transferul către orice dispozitiv Android sau iOS.

 

 

×