x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele 3 versiuni de Samsung Galaxy S7 pe care trebuie să le vezi

Cele 3 versiuni de Samsung Galaxy S7 pe care trebuie să le vezi

11 Feb 2016   •   13:29
Cele 3 versiuni de Samsung Galaxy S7 pe care trebuie să le vezi
Au trecut zilele în care Samsung ne ţinea departe de tot ce însemna planurile flagship-urilor. Acum, suntem surprinşi cu un val de amănunte, deşi mai avem de aşteptat mai bine de o săptămână până la evenimentul de prezentare, care va avea loc la Barcelona pe 21 februarie.
 
Pentru că Evan Blass ne-a obişnuit să nu rămâne niciodată dator, avem şi din partea sa o nouă imagine, care ne prezintă versiunea Silver. Aşadar, în numai două zile, am avut ocazia să vedem 3 versiuni ale Samsung Galaxy S7.
 
Pe măsură ce ne apropiem de data de 21 februarie, tot mai multe informaţii cu privire la flagship-ul pe care vrea Samsung să îl prezinte apar în mediul online.
Deşi Samsung obişnuia să ţină ascunse detaliile cu privire la orice tip de lansare, se pare că de data aceasta vom asista la un nou mod de prezentare al produselor. Spre exemplu, în cazul Galaxy S7 avem parte de o serie de informaţii, de la imagini, până la detalii legate de hardware.
Marţi, Noobz.ro prezenta primele imagini hands-on cu Samsung Galaxy S7 Edge. Astăzi, au apărut noi imagini, de data aceasta de la publicaţia Pisapapeles.net, preluată de Nowhereelse.fr.
 
De data aceasta, avem în faţă un S7 Edge Gold, cu margini curbate, rama metalică foarte discretă, butonul home dreptunghiular şi foarte uşor rotunjit la colţuri şi camera principală la acelaşi nivel cu carcasa dispozitivului.
 
Citeşte mai departe şi vezi imaginile cu cele 3 versiuni de Galaxy S7 date publicităţii.

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy S7