x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum arata noul Huawei Mate 10

Cum arata noul Huawei Mate 10

de Razvan Voiculescu    |    27 Noi 2017   •   15:08
Cum arata noul Huawei Mate 10
Sursa foto: Calin-Andrei Stan

Huawei a lansat oficial în România noile smartphone-uri ale gamei Mate, Mate 10 Pro, Mate 10 lite și Mate 10 Pro Porsche Design.

Seria Mate ajunge în România după o lună de la lansarea globală și va fi disponbilă în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice, începând cu data de 1 decembrie. În plus, utilizatorii care își înregistrează pre-comenzile pentru modelul Mate 10 Pro în perioada 24-30 noiembrie 2017, vor primi cadou Huawei 360 Panoramic VR Camera.

Seria Mate confirmă angajamentul făcut de companie utilizatorilor de pretutindeni de a livra performanțe superioare. Astfel, modelele Mate 10 Pro și Mate 10 Pro Porsche Design integrează primul procesor Huawei pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și noul sistem Leica dual-camera, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition.

“Ne bucurăm de o nouă eră a Inteligenței, bazată pe tehnologia mereu la îndemână, pe viteza de reacție a dispozitivelor și pe învățarea și analiza comportamentelor de utilizare ale posesorilor. Totodată, acestea sunt atributele care definesc cel mai bine noua serie Mate. Este o adevărată provocare pentru noi, și totodată un privilegiu, să le oferim românilor un telefon care îi va cunoaște mai bine decât ei înșiși, care nu doar că le va asigura o durată de viață mai mare a bateriei, prin gestionarea inteligentă a resurselor, ci va livra și performanțe peste așteptări și o experiență de utilizare fără cusur.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Lansarea noilor smartphone-uri Huawei Mate a avut parte de un eveniment exclusivist, ce a avut loc în Centrul Porsche din Pipera, în cadrul căruia au participat reprezentanți Huawei, presa locala și endorserii brand-ului. În cadrul evenimentului, invitații au avut ocazia să vadă în exclusivitate, spotul TV internațional al campaniei Mate, spot ce o aduce în prim plan și pe Catrinel Menghia, aleasă de compania chineză, ambasadorul modelului Mate 10 Pro.

În timp ce noul Mate 10 Pro se remarcă prin specificații cheie precum Kirin 970, primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicată de procesare neurală (NPU), noul sistem dual-camera Leica, cu funcții bazate pe Inteligența Artificială, precum AI Motion Detection, Real-Time Scene, Object Recognition și AI Accelerated Translator, noul Mate 10 lite devine oficial primul smartphone al companiei care integrează un sistem dual-camera nu doar pentru camera principală, ci și pentru camera frontală. Mai mult, modelul integrează și opțiunea Flash Selfie Toning, pentru fotografii mai luminoase și mai expresive, o baterie de 3340mAh și sistemul audio Huawei, Histen.

 

Preț și disponibilitate locală

Noile smartphone-uri ale seriei Mate vor fi disponibile începând cu data de 4 a lunii decembrie, după cum urmează:

  • Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în oferta magazinelor de retail, în rețeaua operatorilor  în versiunea de 128GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 3599 RON, în variantele de culoare Titanium Gray și Mocha Brown;
  • Huawei Mate 10 lite va fi disponibil în oferta magazinelor de retail și Telekom în versiunea de 64GB cu 4GB RAM, la un preț recomandat de 1649 RON, în variantele de culoare Graphite Black, Prestige Gold și Aurora Blue;
  • Huawei Mate 10 Porsche Design va fi disponibil la pre-comandă, în perioada 24 – 30 noiembrie 2017, iar ulterior, modelul va putea fi achiziționat doar prin comandă online. Modelul va fi disponibil în versiunea de 256GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 6399 RON, în varianta de culoare Black.
×
Subiecte în articol: Huawei Mate 10