x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum va arăta smartphone-ul Amazon, primele imagini!

Cum va arăta smartphone-ul Amazon, primele imagini!

01 Mai 2014   •   19:04
Cum va arăta  smartphone-ul Amazon, primele imagini!

Cu mâna pe inimă, după ce a verificat din mai multe surse autenticitatea imaginii, platforma BGR publică primele imagini ale smartphone-ului Amazon, ce urmează să fie lansat pe piaţă undeva în trimestrul trei al acestui an.

Dacă la prima vedere, se pare că designerii telefonului s-au inspirat, fără prejudecată, câte puţin din modelele producătorilor consacraţi, în privinţa funcţionalităţii, zvonurile spun că dispozitivul răspunde excelent operaţiilor efectuate cu o singură mână.

Aparatul va avea un display de 4,7 inci, cu o rezoluţie HD de 720p, şi va fi echipat cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon, 2GB de RAM, 6 module individuale ale sistemului de imagine, pe această structură urmând să ruleze o variantă extrem de customizată a sistemului de operare Android.

Inovatoare va fi interfaţa, cu efecte tridimensionale, care va beneficia de aportul adus de 4 camere video cu infraroşu, care urmăresc poziţia capului utilizatorului, permiţând o suită unică de operaţii de control şi de acces la meniuri.
De asemenea Amazon urmează să dezvolte propria platformă de distribuţie a aplicaţiilor.



BGR.com

×