x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Este tableta Amazon Fire HD 10 mai bună decât un iPad?

Este tableta Amazon Fire HD 10 mai bună decât un iPad?

12 Oct 2017   •   14:50
Este tableta Amazon Fire HD 10 mai bună decât un iPad?

În ultimii ani, tabletele au fost în fața iPadului, dacă ne uităm la vânzări. Astfel, în ultima vreme, prețul unui iPad a scăzut la 329 de dolari. Însă, când acesta costa 500 de dolari, exista o piață foarte largă de tablete care promiteau să facă același lucru, la un preț mult mai mic, scrie THEVERGE.

Dacă nu îți dorești să cheltui banii pentru un iPad, Amazon a venit cu o variantă mult mai ieftină, tabletele Fire HD, care reprezintă o alternativă foarte bună.

Este primul an, din 2015, când Amazon își îmbunătățește tableta Fire HD 10, oferind un ecran cu o luminozitate mai bună, un procesor mai rapid, sunet mai bun și un preț mai mic. S-au schimbat destul de multe de când Amazon și-a îmbunătățit ultima oară tableta Fire HD, iar cel mai semnificativ lucru este faptul că prețul unui iPad a scăzut semnificativ.

Prețul unui Amazon Fire Hd 10 este de 149 de dolari, cu 80 de dolari mai puțin decât modelul din 2015 și mult mai ieftin decât un iPad. Întrebarea firească este: Funcționează un Fire HD 10 la fel de bine ca un iPad? Pentru cei de la THEVERGE, răspunsul este nu.

Cea mai mare îmbunătățire făcută de cei de la Amazon pentru Fire HD 10 este ecranul de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1200, care este bine saturat și are un unghi bun. De asemenea, Amazon a îmbunătățit sunetul cu două difuzoare Dolby Atmos, are 2GB de RAM, memorie de 32 GB sau varianta de 64 GB.

Toate aceste lucruri fac din Fire HD 10 o tabletă foarte capabilă pentru lucrurile de bază.

Nu ai senzația că este o tabletă ieftină până în momentul în care o întorci și observi spatele făcut din plastic, mat și dur.

În ceea ce privește partea de hardware, iPadul este cu mult mai bun decât tableta Amazon Fire HD 10.  În plus, tableta Amazon nu are aplicațiile de bază, iar Play Store sau Apple App Store sunt cu mult mai bogate în aplicații disponibile, decât ce oferă Amazon.

În opinia celor de la THEVERGE, Amazon Fire HD 10 este o tabletă excelentă pentru lucrurile de bază, însă nu întrece performanțele unui iPad și nici nu poate înlocui un laptop.

×
Subiecte în articol: amazon fire hd 10 ipad tablete