x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget FACEBOOK A PICAT. Reteaua de socializare a avut din nou PROBLEME

FACEBOOK A PICAT. Reteaua de socializare a avut din nou PROBLEME

28 Sep 2015   •   23:09
FACEBOOK A PICAT. Reteaua de socializare a avut din nou PROBLEME

FACEBOOK A PICAT. Facebook-ul a căzut luni seară, începînd cu ora 22:00, și a isterizat o lume întreagă timp de 30 de minute pînă și-a revenit. Pe celelalte rețele de socializare, fanii Facebook s-au tot întreabat ce se întîmplă cu afacerea condusă de Mark Zuckerberg.

Primele informații arată că defecțiunea a apărut din cauza unor schimbări în sistemele de configurare ale rețelei. În urmă cu patru zile, Facebook a mai avut probleme și n-a funcționat timp de 30 de minute.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 22.00, ora României. Mesajul Facebook pentru cei care doresc să-şi acceseze conturile este: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”. Ultima dată când reţeaua de socialiare a întâmpinat probleme a fost în urma cu cateva zile.

Facebook şi-a revenit in jurul orei 22.55.

Harta Facebook pe Downdetector.com, care monitorizează întreruperile, arăta o pană majoră în mai multe părţi din America de Nord.

Aplicaţia mobilă a reţelei sociale părea să fi picat de asemenea, dar serviciile Messenger păreau să funcţioneze, mai notează agenţia Reuters.

Un mesaj afişat pe facebook.com afirma: "ne pare rău, ceva nu merge. Lucrăm la acest lucru şi-l vom repara cât de curând putem" ('sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can').

Facebook a suferit întreruperi similare joi, când a picat în America de Nord, Europa, Australia şi India.

Facebook nu a putut fi contactată imediat pentru comentarii, adaugă Reuters.





×
Subiecte în articol: facebook a picat