x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook introduce o nouă funcţie de control

Facebook introduce o nouă funcţie de control

02 Mai 2018   •   11:46
Facebook introduce o nouă funcţie de control

Mark Zuckerberg a anunţat o nouă funcţie de control numită “clear history”, marţi, în cadrul conferinţei anuale de dezoltare a companiei, scrie The Guardian.

CEO-ul Facebook a descris funcţia ca fiind “o comandă simplă pentru a şterge istoricul de pe Facebook – ce ai accesat, ce website-uri ai vizitat şi aşa mai departe”. Funcţia a fost introdusă în contextul în care Zuckerberg încearcă să facă faţă celei mai mari crize de la începutul companiei, în urmă cu 14 ani.

Zuckerberg şi-a început discursul de la conferinţa F8 a Facebook prin a spune că a fost  “un an intens”. Acesta a afirmat că soluţia multor probleme din societate este mai mult Facebook. “Trebuie să dezvoltăm tehnologie pentru a aduce oamenii împreună ... Dacă nu lucrăm la asta, lumea nu se va mişca în direcţia asta de una singură”.

Cu noua funcţie, CEO-ul Facebook a spus că utilizatorii vor putea să vadă informaţii despre aplicaţiile şi website-urile folosite şi “vor putea să opreacă stocarea acestor informaţii în contul lor”.

×