x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Galaxy S6 Edge+, un dispozitiv Samsung care merge la sigur

Galaxy S6 Edge+, un dispozitiv Samsung care merge la sigur

14 Aug 2015   •   11:56
Galaxy S6 Edge+, un dispozitiv Samsung care merge la sigur
Au trecut mai puţin de 6 luni de când Samsung a tras cortinele pentru Galaxy S6 Edge, iar acum avem de-a face cu o versiune de phablet care ne este foarte cunoscută.
Bun venit, Galaxy S6 Edge+! Avem de-a face cu o versiune mai mare a S6 Edge, cu ceva mai mult RAM pentru multitasking, ca de altfel şi cu un ecran mai mare, după cum informează Noobz.ro .
Dacă eşti în căutare de diferenţe majore între Galaxy Note 5 şi S6 Edge+, nu te aştepta să le găseşti. Singurele diferenţe dintre cele două dispozitive lansate astăzi de Samsung sunt formele şi faptul că unul dintre ele are S Pen şi tot ce vine pe parte de software cu el.
Restul specificaţiilor comune le regăseşti la Galaxy Note 5 - Ce mai elegant phablet de la Samsung.
Iar pentru iubitorii de taste, la evenimentul Samsung fost lansat şi un gadget mic, în valoare de 80 de dolari, numit Keyboard Cover, pe care cei de la engadget.com l-au testat. Este vorba despre o tatatură pe care o poţi ataşa phablet-urilor şi celor două smartphone-uri Galaxy S6.
Aşadar, vezi pe Noobz.ro o galerie foto cu imagini de la lansarea Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5 şi videoclipul oficial de prezentare.
 
 
 
 

×
Subiecte în articol: Galaxy S6 Edge+