x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum să "spargi" securitatea NSA sau FACEBOOK, fără să ajungi la închisoare

Cum să "spargi" securitatea NSA sau FACEBOOK, fără să ajungi la închisoare

27 Aug 2014   •   18:17
Cum să "spargi" securitatea NSA sau FACEBOOK, fără să ajungi la închisoare

New York University a dat startul înscrierilor pentru cea de-a unsprezecea ediţie a competiţiei de 'hacking' dedicată studenţilor cu abilităţi sporite în domeniul securităţii IT, 'Cyber Security Awareness Week' (CSAW)

Pe parcursul mai multor săptămâni, peste 15.000 de studenţi vor testa fiabilitatea ultimelor versiuni ale sistemelor de securitate informatică ale Facebook, Yahoo, Microsoft, MIT Lincoln Laboratory, Agenţiei pentru Securitate Naţională (NSA) şi Departamentul pentru Securitate Internă.

Cei care vor reuşi să ajungă în finala competiţiei vor putea beneficia de burse, diferite oportunităţi de colaborare şi recompense financiare. 

Gazda evenimentului, New York University (NYU) - Polytechnic School of Engineering - a deschis deja perioada de înscrieri pentru studenţii americani. 

Cei mai buni concurenţi din fazele preliminare vor participa în Brooklyn la conferinţa 'Shaping the future: spies, cyber crimes and youth career', propusă de Alex Stamos, responsabilul cu securitatea informatică la Yahoo.

În 2009, New York University a fost prima universitate americană care a introdus un curs de securitate cibernetică la nivel de master. (Agerpres)

×