x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HTC One, din aur şi platină! Vezi câ costă

HTC One, din aur şi platină! Vezi câ costă

de Alexandru Radescu    |    26 Iun 2013   •   15:13
HTC One, din aur şi platină! Vezi câ costă
Smartphone-ul One, vârful de gamă din portofoliul taiwanezilor de la HTC, a fost îmbrăcat în aur şi platină de experţii bijutieri de la Goldgenie.

Pentru varianta placată cu aur de 24 de karate, preţul terminalului ajunge la 2234 de euro. Versiunea cu platină se apropie de 2500 euro. Pachetul special (cutie din lemn de stejar) oferit de celebra firmă britanică din industria luxului include şi un încărcător pe bază de USB, căşti Beats audio, telecomandă, dock.

HTC One (carcasă din aluminiu) a fost prezentat oficial în România în luna martie, fiind disponibil la operatori din aprilie. La liber, preţul este acum de 2700 lei.

One este echipat cu procesor Quad-core 1.7 GHz Krait 300, Android v4.1.2 şi este funcţional în reţele 4G. Producătorul a optat pentru un ecran de pornire “live”, în interfaţa Sense v5, numit BlinkFeed: conţinutul preferat este transmis în timp real pe un singur ecran, ceea ce aminteşte într-o anumită măsură şi de “live tiles” de pe Windows Phone.

Ecranul este de 4,7 inci (12 cm), cu tehnologie Super LCD3 şi Corning Gorilla Glass 2. Nu are card de memorie, ci doar internă (32/64GB) iar RAM-ul este de 2GB.

Pentru camera foto de la One s-a inventat termenul “ultra pixel”. Senzorul este de 4MP, dar mult mai luminos (captează cu 300 % mai multă lumină). One filmează la 1080p@30fps, cu posibilitatea de captură foto în timpul filmării. Bateria este Li-Po 2300 mAh iar smartphone-ul cântăreşte 146 de grame.

×
Subiecte în articol: smartphone htc