x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Top SURPRIZA. iPhone 7 este pe ultimul loc

Top SURPRIZA. iPhone 7 este pe ultimul loc

06 Oct 2016   •   15:10
Top SURPRIZA. iPhone 7 este pe ultimul loc
Sursa foto: pixabay.com

Grupul de consumatori Which? a testat durata bateriei telefonului iPhone 7 şi a celor trei rivali ai săi cu sistemul de operare Android. Comparat cu Samsung Galaxy S7, HTC 10 şi LG G5, iPhone 7 s-a clasat pe ultimul loc în ceea ce priveşte durata apelurilor şi a navigării pe internet, susţine Which?, citat de cotidianul britanic The Sun.

Smartphone-ul Apple s-a descărcat după 11 ore de apeluri, în timp ce HTC 10 s-a clasat în fruntea topului, cu 31 de ore. LG G5 s-a clasat pe locul al doilea, cu 1 579 de minute, adică 23 de ore durata de viaţă a bateriei pentru apeluri, iar Samsung Galaxy S7 a rezistat 1 492 de minute de apel.

În ceea ce priveşte navigarea pe internet, utilizatorii de iPhone 7 pot folosi device-ul doar 10 ore, cu mult mai puţin faţă de celelalte telefoane cu Android. Şi în acest caz, HTC 10 a cucerit primul loc de pe podium, depăşind 13 ore de navigaţie pe browserele online. Bateria telefonului Samsung Galaxy S7 a rezistat aproximativ 11 ore, iar cea a lui LG G5, în jur de 10 ore.

Callum Tennent, membru al grupului Which? este de părere că toate aceste lucruri sunt cauzate de dimensiunea mică a bateriei, care are 1,960 de miliamperi, în timp ce HTC are o baterie de trei mii de miliamperi.

 

×