x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget JOCURI VIDEO. 'Assassin's Creed', acum în Revoluţia Franceză

JOCURI VIDEO. 'Assassin's Creed', acum în Revoluţia Franceză

12 Iun 2014   •   17:17
JOCURI VIDEO. 'Assassin's Creed', acum în Revoluţia Franceză

 Revoluţia Franceză este cadrul în care se desfăşoară noua variantă a jocului video 'Assassin's Creed', care va fi pusă în vânzare la 28 octombrie, a informat azi compania producătoare Ubisoft, la închiderea salonului de jocuri video E 3 de la Los Angeles, relatează AFP.

'Sunt surprins de realismul' scenelor, a declarat pentru AFP patronul şi cofondatorul Ubisoft, Yves Guillemot. 'Am lucrat cu mulţi oameni pentru a încerca să surprindem spiritul Revoluţiei Franceze', a explicat el.

Utilizatorii sunt invitaţi să joace rolul unui tânăr care devine asasin profesionist, a cărui existenţă se împleteşte cu destinul Franţei într-o perioadă tumultoasă a istoriei sale. 

Jocul va putea fi folosit pe console Xbox One sau Playstation 4, precum şi pe computerele care au instalat sistemul de operare Windows. Variante speciale, referitoare la ghilotină, Notre Dame sau Bastilia, urmează a fi publicate. 

Lansate în 2007, jocurile din gama 'Assassin's Creed' se numără printre cele mai vândute de pe mapamond, cu peste 76 de milioane de copii până în prezent. (Agerpres)


×